Pagina's

zaterdag 28 juni 2008

Diner voor 2


Nieuwe aanwinst in "la bibliothèque de Juliette" :

Titel : Diner voor 2
Auteurs : Heather & Rose MacDowell
Uitgeverij : the house of books
Rug : Haar ontslag als marketingmanager komt voor Erin Edwards als een donderslag bij heldere hemel. Wanhopig en blut zoekt ze haar toevlucht tot een van 's werelds oudste beroepen - serveerster. Hoe moeilijk kan het zijn om bij Roulette, een van de vijf meest exclusieve toprestaurants in Manhattan, zonder ervaring een bordje warm eten op tafel te zetten? Natuurlijk wordt Erin al snel ontmaskerd door zowel de maniakale chef-kok als de hautaine gasten. Gelukkig is er één gast die haar wél ziet zitten, de charmante Daniel Fratelli. Bij hem kan ze gerust een potje breken. Wanneer een gevreesde culinaire recensent Roulette met een bezoek vereert (chef heeft zojuist een van zijn beste koks ontslagen omdat die een ui mishandelde en de floormanager blijkt zwaar aan de valium) dreigt alles finaal uit de hand te lopen.

Diner voor 2 is een verrukkelijke debuutroman. Sexy en snel geschreven, gevuld met smakelijke anekdotes en met een heldin om op te vreten. Perfect voor fans van Shopalicious! en Een duivelse date.

Rose en Heather MacDowell zijn gewiekste eeneiige tweelingzussen die beiden als serveerster bij de beste (en slechste!) restaurants in New York en San Francisco hebben gewerkt. Nu woont de een aan de oost- en de ander aan de westkust van Amerika. Ze gaan regelmatig uit eten, geven altijd flinke fooien en werken per e-mail en telefoon aan hun nieuwe roman.

Net gekocht en ideaal leesvoer voor morgen op het strand!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...