Pagina's

woensdag 2 september 2009

Ik hou van New York

Voor mijn 25ste verjaardag vorige week kreeg ik van schoonzus Inge dit boek (met bijpassend mama-to-be-kaartje) en ik heb het in no time ver-slon-den!! Ideale pendel-lectuur voor op trein (Brussel) en tram (Oostende) en toen ik 's avonds thuis kwam na een dagje administratie moest ik gewoon verder lezen!
Lekker romantisch, goed geschreven door een schrijfster uit Londen die eveneens (me too!) verliefd werd op New York!
Ps : September = opnieuw tijd om te bloggen :)
Titel : Ik hou van New York
Auteur : Lindsey Kelk
Uitgeverij : Van Holkema & Warendorf
Rug : New York, The Big Apple. Welke plek is beter om over je gebroken hart heen te komen?
Angela Clarke pakt het eerste vliegtuig als ze haar verloofde betrapt met een andere vrouw - tijdens de bruiloft van haar beste vriendin. Eenzaam en alleen staat ze enkele uren later voor een willekeurig hotel in Manhattan.
Ze raakt al snel bevriend met Jenny, de receptioniste van het hotel. Samen verwerken ze Angela's liefdesverdriet met shoppen, cocktails en naar de sauna gaan. Ze date met twee mannen tegelijk en geniet met volle teugen van haar nieuwe vrijheid. Als Angela een baan krijgt als blogger bij een hip tijdschrift lijkt haar leven weer helemaal op orde te zijn. Haar blog over daten in New York is al snel een groot succes en wordt binnen no time door iedereen gelezen - ook door haar twee mannen...

1 opmerking:

Inge zei

Leuk, zeg! Ik vind het leuk dat je het graag gelezen, wat zeg ik, verslonden hebt! Mooie foto ook.
Veel liefs
Inge

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...