Pagina's

maandag 12 juli 2010

Zomerse kip & tomaat



Geef Jamie & Nigella een paar ingrediënten en in no-time maken ze er een fancy gerechtje mee. Eigenaardig dat dat thuis altijd veel langer duurt en de keuken er nadien meestal als een slagveld uitziet...
Maar gisteren kwam de 'Jamie Oliver' in mijn vriend naar boven en in 2 minuten creëerde hij dit heerlijk bordje! Hij onthoofde 3 tomaten, kruidde ze met peper & zout, vulde ze tot 3/4 met olijfolie en liet in elke tomaat een teentje look vallen. Daarnaast legde hij 2 kippenfilets, gehalveerd, gekruid en gevuld met mozzarella en bestrooide de schaal met een handje vol verse basilicum. Halfuurtje in de oven en klaar om op te dienen! 
Het sap uit de tomaten loopt in de schaal waardoor de kip heerlijk sappig is! Bon appétit! 
(Foto's: voor en na)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten