Pagina's

donderdag 25 oktober 2012

LEGO storage

Deze week ontvingen wij dit leuke pakket helemaal vanuit Denemarken! Louise van Room Copenhagen was zo lief om ons hun nieuwste Halloween creaties voor LEGO op te sturen: 2 storage heads en 1 storage brick. We hadden al 3 witte LEGO opbergdozen staan en waren van plan om er nog een paar bij te kopen. De regel 'telkens wanneer er iets nieuws bijkomt moet er een ander speelgoedje weg' wordt hier niet zo nauw gevolgd, dus extra opbergdozen komen wel van pas. 

  

De hoofdjes vind ik super! Ik had de grotere gele versies al vaak gezien in de betere speelgoedzaken, maar deze zijn kleiner en zoveel leuker. Het formaat is ideaal om kleine dingen in op te bergen, zoals potloden en knikkers of voor rondslingerende autootjes ;) De ander stopten we vol snoepjes. Elk jaar bellen er bij ons kindjes uit de straat aan voor 'trick or treat' en deze keer zullen we ze in stijl een snoepje aanbieden.

Alhoewel dit misschien niet onder speelgoed valt, was dit het laatste dat we nog binnenhaalden voor de feestdagen. Vanaf vandaag begint hier de 'sperperiode' tot en met 6 december :) 

Alles past ook mooi in Lou zijn speelhoek. En dit doet me eraan denken dat ik jullie nog een update schuldig ben over de washi tape car track! Zoals jullie wel zien heeft het toch al wat te verduren gekregen, 1 gebouw op de muur sneuvelde vrijwel meteen en enkele wegen verdwenen ook al, mede dankzij de pruts-grage handjes van Lou. Maar al bij al houdt het toch goed stand :)

7 opmerkingen:

Luiza Ioana Photography zei

Oei en ik heb net een bestelling geplaatst bij brick gifts voor een witte lego opbergemmer met een geel legokopje, raad je een andere site aan? Heel leuk! X

Petits Pirates zei

Mijn boys zouden ook super vinden!

Owl.mygod! zei

ik ben zo niet een Halloween fan maar ik ben wel serieus fan van uw huis :p

Guy en Dina zei

O waw geweldig!!! We hadden de Skulls al gezien maar wisten niet dat je daar ook kon bestellen... dikke merci! Ook hier geen grote Halloweenfans maar wel van de Legoskulls ;-)))

Pretty cool stuff zei

Zo tof zeg!!!

Poesie Oh Hi! zei

Geweldig! Die Lego kopjes zijn zo tof!

john zei

رستاک انتقام
آهنگ حمید هیراد رخ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...