Pagina's

woensdag 8 juni 2011

Stoffen mandje

Gisteren was er opnieuw een geslaagde Studio Stik-avond! We maakten met zijn allen stoffen mandjes volgens het patroon van Vlijtig. Volgens het patroon heb je 3 verschillende stofjes nodig, maar ik gebruikte hetzelfde stofje want ik wilde liever effen mandjes. Het kleine modelletje is volgens de afmetingen van het patroon, het groter model is maal anderhalf. Het patroon raadt ook aan om één lap met vlieseline te bestrijken, maar met dit stevig Ikea-stofje bleek dit niet nodig te zijn. Het patroon is echt eenvoudig en de mandjes kunnen voor heel wat gebruikt worden: om juweeltjes in te leggen, of sokken, of pampers, of zelfs als broodmandje! 
Hou de Studio Stik site in de gaten als je benieuwd bent naar hoe de andere mandjes er gisteravond uitzagen!

6 opmerkingen:

Marina zei

Heel mooi, zou ik zo in gebruik nemen!

hotelmama zei

Ik heb die ook al een paar keer gemaakt, ook altijd met twee stofkes, ze blijven tof hé

mama en/of cato zei

Super stijlvol....zag je post en wou ze direct ook maken. Lukte wonderwel direct...;-)

Marie zei

Zeer mooi! Ik blijf altijd even hangen in de winkel als ze zo van die mandjes verkopen, maar vaak erg duur! Die van jou hebben een erg "sjieke" uitstraling!

Liesbet Denys zei

Deze zet ik ook op de lijst van dingen die ik nog wil maken.
www.homemadebyliesbet.blogspot.com

BESTSITE zei

Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have created some nice practices and we are looking to exchange solutions with other folks, be sure to shoot me an e-mail if interested.

카지노사이트존
성인야설
립카페
타이마사지
안마

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...