Pagina's

vrijdag 15 augustus 2008

Pain quotidien!




De laatste 2 keer dat we in Knokke gingen shoppen zijn we -bij gebrek aan andere toffe lunchadresjes, mocht iemand een tip hebben?- gaan luchen bij Le Pain Quotidien. Altijd gezellig, want alle filialen zijn warm en gezellig ingericht, en altijd lekker, want alles wordt bereid met kwalitatieve ingrediënten, vaak ook bio. Ik eet meestal de specialiteit, nl. Tartine boeuf basilic, een boterham met carpaccio, zongedroogde tomaten en basilicumdressing. Laatst koos ik voor de boterham met zalm en dilledressing, en ook die kan ik iedereen aanraden! Op de kaart vind je nog salades en groentetaarten en voor achteraf is er een uitgebreid assortiment aan heerlijke patisserie >>> de merveilleux is mmmm goddelijk!!
In België zijn er al meer dan 25 winkels, en toen we in oktober in New York waren, ondekten we een pas geopende Le Pain Quotidien aan Bryant Park - zie ontbijt + winkel + etalage op foto's.
Op de eerste foto van links naar rechts de filialen van Knokke, Gent en Brugge.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...