Pagina's

zaterdag 31 oktober 2009

De koekjesclub!

Vandaag gezien in de Fnac: de Koekjesclub! Niet gekocht, maar toegevoegd aan mijn all-i-want-for-christmas-lijstje, waar ik dit jaar nogal vroeg aan begonnen ben :)

Titel: De koekjesclub (Oorspr. titel The Christmas Cookie Club)
Auteur: Anne Pearlman
Uitgeverij: Mouria
Rug: Een smakelijk roman - met koekjesrecepten! De twaalf vrouwen van de koekjesclub komen elk jaar samen bij een van hen thuis. Ze nemen allemaal zelfgebakken koekjes mee, maar ook wijn en vrolijkheid - en hun persoonlijke geschiedenis en geheimen.

Gastvrouw Marnie heeft dit jaar een hoop zorgen: ze heeft een nieuwe geliefde; haar oudste dochter is na enkele miskramen weer zwanger, en kan ieder moment opbellen met de uitslag van het prenataal onderzoek - zal de baby dit keer wel gezond zijn? En dan is Marnies jongste, ongetrouwde dochter ook nog zwanger van een rapper met een crimineel verleden...

Terwijl Marnie het verloop van de avond vertelt, maken we kennis met haar vriendinnen. We horen alles over hun onderlinge relaties en ruzies, maar vooral over zaken die vrouwen overal ter wereld bezighouden, zoals liefde, trouw en overspel, kinderen en kleinkinderen, geldzaken, ziekte en gezondheid, en onvoorwaardelijke vriendschap.

De Koekjesclub is een heerlijke roman om gedurende de koude wintermaanden in weg te duiken of om te lezen tijdens de vakantie. Het boek maakt je blij en is voor iedere vrouw - jong en oud - heel herkenbaar.

Daarnaast nog een aantal andere boeken die gerust onder de kerstboom mogen liggen!

2 opmerkingen:

Renato zei

Gesnapt! En profiesiejat voor je machtig mooie blog!
Daddycook.

Renato zei

Zijn al deze boeken nog vrij of heb je er ondertussen reeds van?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...