Pagina's

zaterdag 9 januari 2010

Momma & Hoppop

Het is niet altijd evident om leuke babyspulletjes te vinden als je net als ik niet zo van beertjes en fletse kleuren houdt. Want helaas staat op bijna elk dekentje, rompertje of slabbetje wel een beertje of een konijntje... Maar positief bekeken maakt dat de zoektocht naar toffe babyspullen alleen maar spannender :)

Twee toffe merken -die sinds kort ook in het gamma van Baby 2000 werden opgenomen- zijn momma en hoppop. Momma is een italiaans merk dat sinds 2005 babyproducten ontwikkelt waarbij ronde vormen, felle kleuren, hygiëne, zachte materialen en een hip design gecombineerd worden. Hoppop bestaat sinds 2007 en won reeds meerdere awards voor de innovatieve babyproducten die ze op de markt brachten.

Het warmwaterbordje, de lepel en de fopspeen staan op de baby's geboortelijstje (Baby 2000). De drinkbekers en papflesjes zijn gewoon prachtig van design!!

Het badje is prachtig maar lijkt me weinig praktisch daar er niets van grip of antislip is. Misschien leuk voor peuters maar dan kan hij/zij toch gewoon in het grote bad? Het potje is een van de mooiste potjes die ik al gezien heb!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...