Pagina's

woensdag 26 januari 2011

Co&Co: loopwagentjes & -fietsjes

Lou -zaterdag 1 jaar!- wordt mobieler, en daarom lijkt een loopwagentje of -fietsje ons het ideale verjaardagsgeschenk. Na wat research kwam ik op de site van Co&Co terecht (importeur in Nederland van rollend speelgoed) waar ik een mooi overzicht vond van wat er allemaal op de markt is. Dit is mijn top-3:

Wishbonebike: Een 3-in-1 loopfiets die meegroeit met je kind, geschikt van 1 tot 5 jaar en won verschillende awards, o.a. Time Magazine Style & Design Award. Voor de mama's uit de regio, te koop bij Stoer of Strikjes in Blankenberge!

La Cosa: een loopwagentje voor kinderen vanaf 1 jaar en bestaat in 4 verschillende uitvoeringen (politiewagen, brandweerwagen, ambulance, werktruck), er is een handig opbergvakje en ook niet onbelangrijk, de wieltjes laten geen sporen na! Eveneens te koop bij Stoer of Strikjes of bij Callebert voor kids in Brugge.

De Bitbike is niet enkel een loopfietsje (ook vanaf 1 jaar) maar een waar designobject! Bestaat in fushia, lime, blauw en oranje. Blijft bovendien zo rechtstaan :) I'm in love...

Het is moeilijk kiezen, maar de Wishbonebike lijkt ons de beste koop van de 3, vooral het feit dat je het fietsje kan aanpassen aan de behendigheid en grootte van je kid is een groot pluspunt. En misschien toch ook die Bitbike voor binnen dan... :)

1 opmerking:

Renato zei

Het jongetje op de Bitbike is precies de kleine van Redouan en Nancy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...