Pagina's

zondag 27 maart 2011

Extremis

In onze zoektocht naar tuinmeubelen zijn we al heel wat ferms tegengekomen maar top of the bill blijft toch het gamma van Extremis. Een Belgisch, West-Vlaams merk bovendien! Het begon al goed met de DoNuts... Een ontwerp van Dirk Wynants, tevens ook de stichter van Extremis. Ik weet niet hoe jullie het zien, maar design moet van mij vooral eenvoudig zijn. En dit is ultieme eenvoud en daarom dus geniaal!


Enkele andere toppertjes zijn:

Romeo & Juliet

Picnik

Woodstock

En laatste ontwerp is de Hopper, gewoonweg perfectie!

De prijzen doen me er -helaas- aan herinneren dat ik mijn Euromillions-lotje nog moet gaan inruilen, wie weet ben ik wel miljonair en kan ik hier volgende week een give-away van enkele Hoppers doen ;)

En mocht blijken dat ik niets gewonnen heb kan ik nog altijd naar Ikea voor de ondertussen ook al legendarische PS Vagö, voor slechts 19,95 euro. Voorlopig enkel beschikbaar in Arlon... Toevallig iemand die deze week in de buurt van Arlon moet zijn? ;)

Ook verkrijgbaar in limoen groen en zwart!

4 opmerkingen:

Koekepeertje zei

euhm julie, ik heb die ikeastoelen meer dan een maand geleden gekocht in gent!! in groen, wit en zwart. Bloempotten en tafeltjes assorti.

Emma en Mona zei

Wij delen dezelfde smaak.
Ik hol niet naar Ikea. Ik spaar wel tot ik de echte kan betalen. Of ik kijk uit naar jouw Give-away! ;-)

Juliette zei

@ Valerie: oooh, gelukzak! nu zijn ze niet meer voorradig :( ik check regelmatig eens de stock, maar vrees dat ze niet meer zullen binnenkomen...
@ Emma & Mona: heb helaas weeral eens niets gewonnen, maar in Vlaams-Brabant heeft er iemand 61 miljoen gewonnen! wie weet als we 't heel vriendelijk vragen...? :)

Heidi zei

Toch nog een bedenking bij de DoNuts: met een smal kleedje elegant erop gaan zitten -> niet evident (zelf geprobeerd :-))

Moest er bij een volgende Euromillions toch nog iets uit de bus komen mag je mij opt lijstje voor de give-away zetten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...