Pagina's

woensdag 27 juni 2012

Hektik.cc

Kenden jullie het hippe Nederlandse kindermerk Hektik.cc al? Voor mij was dit een leuke ontdekking na een avondje websurfen (het gevolg van een avondje voetbal op televisie, al moet ik eerlijk toegeven dat ik die strafschoppen toch wel spannende televisie vind). Hektik cool collectibles = originele prints op eenvoudige basics met een mooie snit én fair trade productie. Een kindermerk in de categorie less is more. 


Enkele persoonlijke favorietjes (die trui moet ik hebben voor Lou).

6 opmerkingen:

Pretty cool stuff zei

Ik vind vooral "italianen" die strafschoppen geven, sapnnende televisie, wat jij?
Woehahaaa...

Atelier Ampersand zei

Ik denk (neen) ik ben eigenlijk zeker dat ze de mosterd hier haalden:

http://www.bol.com/nl/s/boeken/zoekresultaten/Ntt/Waar+Is+Moshi+Aardbei%3F/search/true/searchType/qck/N/8299/sI/true/sA/300/sc/books_all/index.html

Lange link, maar 'Moshi Aardbei' is het lievelingsboek van mijn oppaskindjes, dus de gelijkenis striked me down!

Jenske zei

Je doet me iets aan! heb de laatste tijd al belachelijk veel kleertjes gekocht, voor onze kleine man in aantocht. Maar dat sweatertje is echt wel geweldig! :)
groetjes
Jenske

Ruth zei

Dat bavetje heb ik ook liggen, die trui is super!

mamavanvijf zei

ik kende het merkje nog niet. Leuke prints!

Gaudi zei

@Sieselaajn Ik kwam al Googlend op onze merknaam op deze thread en lees uw post. Ik vind het frappant dat uw bijdrage meteen negatief is: dat u er meteen van uit gaan dat hektik diegene is die 'geïnspireerd' zou zijn. Ter info: wij zijn in 2007 begonnen met het tekenen van de (toen nog) 10 hektik karakters en dat jaar hadden we onze productlancering in - let op: TOKYO! Moshi Moshi Kawaii zag pas in 2010 het licht. Hmmm... zelfs dan zeggen we dat we denken te weten waar zij de Wasabi vandaan halen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...