Pagina's

vrijdag 15 juni 2012

Wasabi

Voor mijn nichtje -ik blijf nichtje zeggen maar ondertussen is ze halverwege de twintig- kocht ik steevast een bon voor haar verjaardag. Ik wist nooit echt wat gekocht en zo kon ze zelf iets moois kiezen. Maar toen afgelopen week deze Orange Wasabi van Petit Pan in de brievenbus stak, wist ik, hier maak ik een zomers verjaardagssetje van! Het werd een zonnebrilzakje (eeuwige dank aan By Miekk voor het super patroontje!), een twenty minute tote met paspeltje en een hele grote strandhanddoek met strookje stof.

Ik weet trouwens niet of ik ooit al een mooier stofje zag. Ik heb het sowieso voor Petit Pan en geometrische prints maar deze heeft dan nog eens zo'n prachtige kleuren! Op de foto's komt het niet goed uit maar het roze is echt fluo, helemaal hip deze zomer :)

7 opmerkingen:

Neel zei

zo superleuk alweer!

Fien zei

Tof tof tof! Inderdaad een schoon stofje! Vind vooral die handdoek een leuk idee :-) Ik ben al benieuwd naar mijn creatie ...

Pretty cool stuff zei

Mooi! Moest denken aan je , gister...ik kom bij verkempinck, boven...eerste wat ik zie liggen is die rol creme/rubber, hahahahaaa!!!!

elisanna zei

een heel mooi cadeau!! en dat stofje is inderdaad super!

Guy en Dina zei

Och wat ne zalige cadeau! 't kaartje ook zelfgemaakt? 't is weeral af zoals altijd!

Juliette zei

@ Fête des Gamins: kaartje uit de Hema :) Maar wel mooi assorti é :)

Petits Pirates zei

Pittig! Maar ook heel zoet! Super cadeau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...