Pagina's

dinsdag 10 juli 2012

De kers op de taart

Bij een regenachtige zomer hoort een verse portie chiclit! Ik zag deze nieuwe Katie Fforde liggen in de boekhandel en liet hem toen bestellen door de bib :) Deze week mocht ik hem ophalen en ik voel dat het een gezellig boek wordt. Kennen jullie ook dat gevoel van zo midden in een verhaal te zitten alsof je de personages bijna echt kent en dan plots... is het boek uit. Ik vind dat altijd een beetje afscheid, zo de laatste 10 bladzijden. Maar niet getreurd, 349 bladzijden verse romantiek wachten op mijn nachttafeltje :)


Titel: De kers op de taart
Auteur: Katie Fforde
Uitgeverij: Unieboek / Het Spectrum bv
Rug: Als Zoe, fervente amateurkok, voor een felbegeerd plekje in een kookwedstrijd op televisie wordt geselecteerd, is ze buiten zichzelf van blijdschap. Het is een unieke kans om zich een weg te koken naar roem, succes en het kleine delicatessenwinkeltje op het platteland waar ze altijd al van heeft gedroomd.

De eerste opdracht is echter nog maar net begonnen als ze merkt dat ze meer bordjes in de lucht moet houden dan ze had voorzien. Niet alleen moet ze de competitie aangaan met de fanatieke en nogal achterbakse Cher, tot haar schrik valt ze in rap tempo voor een van de juryleden, de snedige maar buitengewoon sexy Gideon Irving. Het duurt dan ook niet lang voor er veel meer op het spel staat dan canapés, cakejes en cordon bleu alleen...

*** Ooh, en links maakte ik een nieuwe rubriek 'Leest momenteel...'. Zo weten jullie steeds welke lectuur er op mijn nachttafeltje ligt ;) ***

9 opmerkingen:

Katja (@Yane) zei

Bedankt voor de tip! Mss. eentje om mee te nemen op reis...

Pretty cool stuff zei

Klinkt als een gezellig boekje!
Ik lees momenteel "een huis in Toscane" en droom helemaal weg....

emmaenmona zei

Ik zie dat we ook qua boekensmaak dezelfde zomerliteratuur kiezen :-)

lielebeesje zei

Lap zeg, ik ging ook een 'Ik lees'-kolommetje maken. ;-)
En hoera voor degenen die bekennen dat ze chicklit lezen!

La fille Hella zei

Klinkt goed!
Ik ben helemaal verliefd op de mooie achtergrond, is dat een stofje?

Juliette zei

@ Lielebeesje: doen! En idd, ik ging bijna beginnen met 'Ik schaam me niet...' :)

Juliette zei

@ La fille Hella: Nee, het is Hema-inpakpapier :)

Sweet Sienna Hope zei

Lijkt me een leuk boek,moet er zeker eentje meenemen op verlof.
groetjes

Josie Something zei

"... en liet hem bestellen door de bib." Geen idee dat dit kon. Hopelijk kan dat bij de onze ook, zou me een duit besparen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...