Pagina's

donderdag 10 januari 2013

postpakjes

Om de week neem ik op woensdag een dagje vrijaf. In de voormiddag, wanneer Lou naar school is, geniet ik van een beetje me-time. Ik ontbijt dan in het gezelschap van mijn macbook en een tas koffie en geniet van de stilte in huis :) Deze woensdagochtend was extra speciaal met wel 2 postpakjes!


Het rechtse pakje kwam van Jenske. Ik volg al een tijdje haar blog Loup-je en ben helemaal fan van haar stijl. Toen ze een tijdje terug mijn adres vroeg voor een verrassing hield ik onze brievenbus nauwgezet in de gaten. Toen het pakje gisteravond tussen de post zat, spaarde ik het tot deze morgen om het met mijn volle aandacht te kunnen openen :)

De inhoud was nog mooier dan de verpakking. Ik kreeg een super leuk speldenkussen, en jullie zullen me waarschijnlijk niet geloven maar ik had dat dus nog niet! Maar echt heel handig, zal vanaf nu dagelijks gebruikt worden. In het pakje zat ook nog een zelf ontworpen postkaart in een prachtige stoffen envelop. Ik had ze toen al gezien en hoopte stiekem op een eigen exemplaar. Mijn woensdag kon niet beter gestart zijn!

Een gepersonaliseerde loup-je postzegel maakte het pakje helemaal af, it's all about the details!

Ah ja, en toen was er nog dat tweede pakje, dat bleek een nieuwjaarsgeschenkje van Oona & Ikea te zijn, een prachtig boek over textiel. Love it! En toen waren mijn 3 uren me-time bijna om en kon ik mijn kleutertje gaan opwachten aan de schoolpoort. Nog 13 keer slapen tot mijn volgende woensdag :)

5 opmerkingen:

Pretty cool stuff zei

Och hoe zalig!!! Dat blogje ga ik ook eens sebiet bekijken!

Hester zei

Wat grappig zeg, gister kwam ik via jouw blog toevallig op het blog van loup-je en dacht ik: Goh wat leuk die stoffen envelopjes, hoe tof als die onverwacht op de mat vallen. Erg tof dus!

Jenske zei

Oh Julie zo mooie fotootjes!

Guy en Dina zei

OOO sjansaar ;-)
en het stofje dat eronder ligt???

Jenske zei

Het kruisjespapiertje zat stiekem rond mijn Humanoid schoenen, maar vond het zo leuk dat ik het bewaard heb! Sorry Julie als het nog een beetje naar schoen ruikt. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...