Pagina's

dinsdag 8 januari 2013

lunch - le 2ième élémentMijn eerste werkdag na 2 weken kerstverlof was er meteen eentje in Brussel. Gewoontegetrouw had de trein vertraging en ging ik 's middags lekker lunchen. Vaste lunchpartner is Junior, reeds 28 jaar mijn beste vriend. Hij is precies 5 maand ouder en de eerste 18 jaar van ons leven waren we min of meer onafscheidelijk. Onze ouders staken ons samen in de eerste kleuterklas en we bleven klasgenoten tot het zesde middelbaar. We studeerden nog een jaar samen in Gent en toen splitsten onze wegen. Maar na al die tijd geraak je natuurlijk nooit echt los van elkaar. Hoewel we op vele vlakken verschillen hebben we niet veel nodig om elkaar te verstaan. Oh en humor, ik kan met niemand zo lachen als met hem. Als ik in Brussel ben proberen we samen te lunchen en deze keer trokken we door de Matongé naar de Rue Saint Boniface voor een heerlijke Thaise lunch.
Le deuxième élément is een fris restaurant. Het interieur nodigt uit (bij mooi weer kan je ook buiten eten) en de kaart maakt het moeilijk kiezen. Ik at Pad Katiem Kay (kip gekarameliseerd in look en peper), Junior koos Pad King Khaï (kip met groenten en gember). Wat ik persoonlijk tof vond was de grote portie rijst die we erbij kregen. Want bij elk Chinees, Thai etc. moet ik me steeds inhouden om dan toch nog een extra portie rijst te vragen :) Anyway, opnieuw een aanrader!

5 opmerkingen:

emmel-prutsemieke zei

hij ziet eruit als junior. Fijn zo'n vriendschap

Pretty cool stuff zei

Wat een leuke post Julie! En ik zie dat direct, Junior is een lolbroek.

eva maria zei

Ah, merci voor de tip! Wij trekken geregeld richting Matongé naar de kapper voor de Dochters, dus ideaal, zo'n lekker lunchadres in de buurt!

Guy en Dina zei

Mjammie..

Vero zei

Ik heb ook zo'n maatje, tof!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...