Pagina's

zondag 17 februari 2013

i (heart) etsy

Naast Pinterest surf ik dagelijks ook eens op Etsy en ik vind er de mooiste dingen! Naast handgemaakt (of vintage) zijn de meeste spullen heel origineel en vaak goedkoper dan in hippe shops. Enkele van mijn Etsy 'likes'. De link zit telkens achter de foto's.


9 opmerkingen:

Marie zei

oh die babouska's en die armband zijn geweldig ! ♥ etsy ! xxx
Marie Lu

la fille gentille zei

Ik ken Etsy helemaal nog niet. Nog iets waar ik verslaafd aan kan raken... Ik zal eens gaan snuisteren, bedankt voor de tip!

Lisanne van de Klift zei

Die armbanden en t zwart wit tasje... Helemaal top!!!

Liefs Lisanne

Unknown zei

I like 'm all!

Owl.mygod! zei

O ik ben ook fan van alles :) Mooi mooi mooi!

Petits Pirates zei

Me like too!

Indruk zei

Je vindt er werkelijk prachtige dingen! Die tas en die baboeshkas vind ik erg mooi. Lieve groet, Pascale

Pretty cool stuff zei

Wel Julie, ik moet zeggen dat ik gewoon geen tijd meer heb voor etsy...ik opende een shop en heb gewoon geen tijd om er mee bezig te zijn of te netwerken ;-)...niet dat het moet want ik verkoop toch niks, ik krijg wel bestellingen maar dan is het van familie en ze willen het dan op maat hé, dat model maar met een riempje of met een ander kleurtje...helaas vind ik zelf de tijd niet meer om die bestellingen te maken ...ik vrees dat ik het beter stopzet..je kan niet alles hebben, job, 3 kids en een man, 3 x per week hardlopen , huishouden en een beetje naaien , die shop is er teveel aan, denk ik....en ja, er zijn héél erg mooie dingen te vinden op etsy! Vooral in die shop van jou, Julie!!!

Marieke zei

Ja wat is er veel moois te vinden op Etsy he? Leuke tips! Groetjes, Marieke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...