Pagina's

maandag 4 maart 2013

my perfect latte

Ik was nooit echt een koffiedrinker en ik weet niet wanneer ik er precies mee begon? Sinds ik mama werd? Of sinds ik een tas koffie gewoon gezellig vind? Pure koffie is nog steeds niet aan mij besteed, ik doe er minimum twee melkjes in en als ik echt de tijd heb, dan maak ik mijn perfecte cup of latte! 

1 klontje suiker + 1 scheutje vanillesiroop + 1 Nespresso + aanvullen met lauw opgeklopt melkschuim (maak ik met deze) + cacaopoeder om af te werken. 

Happy monday iedereen!

8 opmerkingen:

Pretty cool stuff zei

Kan zo op een italiaans terras geserveerd worden met zicht op de Trevi-fontein. La dolce vita.
En laat dat nu net zijn waar ik me morgen zal bevinden...bedankt om me al in de sfeer te laten komen!
Ciao ...a piu tardi!

Cowboys en dindianen zei

Hmmmm! Als je "koffie-tips" zoekt, moet je eens kijken op de blog " koffiekletsen". Mooie blog over koffie in binnen- en buitenland en met een heuse koffietoer doorheen Antwerpen. Momenteel schrijft deze blogster ook voor weekend-knack.

Indruk zei

Heerlijk, geen beter begin van de dag met eern lekker kopje koffie mmmm! Lieve groet, pascale

la fille gentille zei

Mmmmmm, ik ben daar ook zo'n fan van! Melk en suiker zijn een must en de variant die jij daar maakte ziet er mega-lekker uit. Gezellig hé zo'n koffiemoment.

eva maria zei

Oh, wat heerlijk ... Al lijkt deze net iets te zoet voor mij, maar toch : I'm totally into coffee!

Mama Pruts zei

Ben ook geen koffie-fan, maar ziet er heerlijk uit! Ben echter wel fan van de geur en alles wat smaakt naar de koffiebonen, maar uitgezonderd de koffie dan... Beetje gek? :-) Liefs, Charon

Guy en Dina zei

Het perfecte excuus om eens op't gemak te kletsen...ik weet ook niet meer exact wanneer ik ermee startte maar vind het zalig sinds...mmmm de perfecte latte ziet het er inderdaad uit!

Ellen zei

Ik ben er mee begonnen toen ik zwanger was. Ervoor dronk ik nooit koffie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...