Pagina's

dinsdag 11 juni 2013

Zara girls

Bij Zara zie ik bij de meisjescollectie vaak leuke kleertjes die ik nog voor mezelf zou willen. Natuurlijk is maatje 16 jaar al lang te klein, maar de schoentjes gaan wel tot maatje 38! Onlangs zag ik hele leuke basketjes maar maat 38 was reeds uitverkocht. Geen probleem, ik kocht ze online en liet ze kosteloos leveren in diezelfde winkel. Na enkele dagen kreeg ik bericht dat mijn pakje klaar lag.


De schoentjes zaten in een kartonnen doos (die smeekt om hergebruikt te worden), waren dan nog eens ingepakt in zijdepapier én staken in een beschermhoesje. Prima service!




Ik had ze niet kunnen passen maar ze passen perfect! En met deze schoentjes kan ik ook wat afkicken van mijn All Stars-verslaving :)

Ze bestaan ook in tijgerprint, *tempting*! En tijdens het online shoppen kwam ik nog enkele andere mooie meisjespullen tegen!


12 opmerkingen:

Guy en Dina zei

Oooo heb je een gewone 38? Ik was van plan de tijgers online te bestellen maar twijfelde aan de maat! Wat een service en leuke doos, seg!

Juliette zei

Ik zit zo wat tussen 38 en 38,5 denk ik, maar ze zitten goed :)

Happy on Sunday zei

Die schoenen passen perfect bij jouw blog ;-) Mooi!

Poesie Oh Hi! zei

Heel toffe schoentjes! Jammer dat ik daar met geen mogelijkheid meer in geraak. Maat 38... :)

BtoTheNoot zei

Heb dezelfde! :-) Maar dan in maat 37!

Kotkedei zei

Bij ons in Gent is de Zara spiksplintervernieuwd :-) Zalig om in te vertoeven. Ik heb zelf enkel zoontjes en vind de collectie ook héél tof en stoer. De meisjesspullen moet ik jammer genoeg laten linksliggen, maar als ik jouw vangst zie dan zal ik in het vervolg wel eens een omweggetje maken!

Unknown zei

ik heb de tijgerprintjes al voor de mini gekocht! vallen ze groot, want ik heb een kleine 39 en oja ik zie een mamadochterdragendezelfdeschoenenvisioen :)

x

www.mamajulesbrussels.blogspot.com

Juliette zei

@ isabel: moet je doen, moeder/dochter schoentjes :) ze meten 24,5 cm!

Unknown zei

dankje ik ga het eens meten hier!!!

Online shoppen zei

Lijkt het is als een briesje voor vrouwen gemeenschap.

Veterinaire Agenda - Hiskia zei

Gaaf!

Guy en Dina zei

Hhihi, ik heb ze toen niet besteld... maar raad eens welke supersolden we in Spanje hten? Moeder en dochter in dezelfde sneakers voor €6 per paar! Check ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...