Pagina's

donderdag 10 april 2008

Dagboek voor een gezond leven!


Nieuwe aanwinst in "la bibliothèque de Juliette" :

Titel : Het dagboek van Evy Gruyaert - Tips voor een gezond leven zonder stress
Auteur : Evy Gruyaert :)
Uitgeverij : Van Halewyck
Rug : Tijd is een schaars luxegoed geworden. We hebben het met zijn allen steeds drukker. Maar intussen willen we ook allemaal gezonder leven. Hoe doe je dat, zonder ingewikkelde diëten en dure sportactiviteiten? Televisiepersoonlijkheid Evy Gruyaert schreef haar ervaringen met een eivol maar zo gezond mogelijk leven neer in dit praktische en prettig leesbare boek. In haar dagboek vertelt ze openhartig hoe ze tussen tv- en radio-opnames, vergaderingen, fotoshoots, acties voor het goede doel en premières door tijd probeert te maken voor verse maaltijden, voldoende beweging en noodzakelijke ontspanning. En hoe dat soms lukt - en soms ook niet.

Evy toont hoe jij en zij kunnen streven naar een gezonder lichaam en een gezondere geest. Naast haar dagboek staat immers niet alleen een leuke selectie van professionele en privéfoto's, maar ook een waaier aan uitgewerkte tips : waarom het gezond is dat ze liters groene thee drinkt of 's avonds tijdig stopt met sporten, hoeveel calorieën ze verbrandt tijdens het stofzuigen, wat de voordelen zijn van champagne drinken, waarom op blote voeten lopen of een saunabezoek goede ideeën zijn en waarom het jammer is dat ze geen rozijnen lust.

Evy volgt allerminst blindelings het heersende gezondheidsideaal van glamouriconen. Ze staat met de beide voeten stevig op de grond en heeft een voorliefde voor de basics van een gezond leven: voldoende slaap, betrouwbare vrienden, biogroenten en volkorenproducten, fietsen met de haren in de wind en veel water drinken. Evengoed kan ze genieten van een rondje luxueuze lichaamsverzorging, de aankoop van een zoveelste paar naaldhakken of... een goed pak friet met mayonaise. Eigenlijk verschilt ze niet erg van de meesten van ons. Daarom schreef ze ook dit boek: Het dagboek van Evy Gruyaert maakt gezondheid haalbaar voor iedereen.

Ik ben net beginnen lezen, dus ik kan nog geen kritiek geven, maar het begint alvast goed, een luchtig dagboek waarin veel interessante en leuke tips verwerkt staan! Voor diehard Evy Gruyaert fans, ze is elke dag tussen 9 en 12 te horen op Radio Donna en is momenteel op zoek naar dé Office Bink 2008.
PS : Nog slechts 4 dagen tijd om de bio-enquête in te vullen! Hoe meer antwoorden hoe relevanter de resultaten zullen zijn. Alvast bedankt!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...