Pagina's

zaterdag 31 december 2011

Gent '11

Onze kerstvakantie staat vol gepland met uitstapjes en gisteren was Gent nog eens aan de beurt!
We gingen (window)shoppen bij o.a. Twiggy, in een prachtig nieuw pand in de Notarisstraat, waar ik bijna een nieuwe portefeuille kocht van het nederlandse merk Keecie. Check de site voor nog meer leuke leren modelletjes!


We gingen lunchen in het Keizershof op de Vrijdagsmarkt. Lekker, gezellig én kindvriendelijk (kinderstoeltjes en alles op de kaart is ook verkrijgbaar in mini-porties).

's Middags ontdekte ik ook nog een (nieuw?) winkeltje in de Hoogpoort: Huiszwaluw.  Een lang, smal winkeltje vol prachtige Scandinavische hebbedingen van o.a. Ferm Living en ook Orla Kiely!


Verder gingen we ook binnen bij Petit Bazaars Boetiek, Monsters with an attitude, Ydee (nogmaals mijn droomzetel van Hay gaan bewonderen, one day...), Julie's House en bij A.puur.a in Onderbergen, waar ik mijn allereerste rolletje masking tape kocht :)

(fluo etalage bij a.puur.a)

In het terugrijden stopten we nog eens bij Ikea voor wat stof voor mijn top-secret-verjaardags-kado-projectje voor Lou :) Top-secret omdat ik de slaagkansen ervan voorlopig niet zo hoog inschat :)


De buit van ons dagje Gent:
De stofjes (wit, gestreept en hout-print), een t-shirtje van mambotango voor Lou (goeie kwaliteit, mooie kleuren en leuke snit!), een rolletje fluo-groene maskingtape (ik moet mezelf inhouden om hier niet alles aan de muur te plakken) en een red velvet cupcake.

i love Gent!

9 opmerkingen:

Oon zei

Leuke spullen heb je gekocht. En Huiszwaluw is niet nieuw,enkel verhuisd. Daar vind ik ook altijd wel wat dat ik zou willen hebben.

lots of lili zei

Julie's house, 't schijnt dat het daar om te smullen is. Dat cupcakeje ziet er alvast heerlijk uit.
Gelukkig nieuwjaar!

Babbeliene zei

Je kent precies de leuke adresjes in Gent...Het is inderdaad een mooie, leuke en gezellige stad!!!

Inge Savels zei

nice day in a nice city! Lou'tje was mee gaan shoppen?

Juliette zei

Ja, flinke Lou ging mee shoppen en lunchen. Jong geleerd...

My lovely life zei

Koester de momenten met je mama....het maakt me wat weemoedig om die foto te zien....moest helaas afscheid nemen van mijn mama in 2011...

Katrien

Juliette zei

@ Katrien: veel sterkte! ik mag er niet aan denken :(

misSTIKsel zei

Huiszwaluw! Love it!!
En dat stofke met hout-print: waar uit Gent?

Juliette zei

@ misSTIKsel: ook Ikea :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...