Pagina's

zondag 25 december 2011

Kerst 2011

Vrolijk kerstfeest iedereen! 

Hopelijk genoten jullie er net zoveel van als wij. Wij deelden gisteravond een kalkoen met mijn familie en vandaag was de schoonfamilie aan de beurt. Met als gevolg... véél kadootjes :) En naar jaarlijkse gewoonte neem ik daar graag een foto van, voor 't archief ;)

De wederhelft kreeg 2 t-shirts, een zwemshort, 2 'overkousen' voor over de koersschoenen en ook dit dekbedovertrek met kussenslopen van MUJI (meegebracht uit Londen). 
Ik kreeg 2 kookboeken, waaronder Goe Gebakken 2, een assortiment bak-accessoires, waaronder de home made cookie stamp, een recepten-schriftje, een blauw leren handtasje, een parfum, een klein geldbeugeltje, een sjaaltje en een volgeschreven schriftje van Lou zijn overgrootmoeder vol gedichten (prachtig toch!).

Lou kreeg een tekenbord, een kleurboek met potloden, boekjes van Nijntje, Kaatje en Jip en Janneke, een zelfgemaakt tricot marcelletje van zijn tante, zijn naam in houten letters, een kerstmannetje van Playmobil, t-shirt-stiften met 2 t-shirts, de ark van Playmobil 1 2 3, een fototoestelletje, een hippe tandenborstel, een t-shirt, een telegeleide auto en een Paul Frank kalender.

We kunnen er weer eftjes tegenaan dus. Hoe was jullie kerst?

2 opmerkingen:

Oon zei

Wat een weelde! De dochter op mijn schoot ziet onmiddellijk al een paar dingen die ze ook wil :)

JoChapeau zei

Ooh, heel veel kadootjes zeg ! Fijn eindejaar !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...