Pagina's

zondag 3 februari 2013

Waar is Bernadette?


Als ik een leuk adresje of product ontdek dan heb ik steeds de drang om dat met iedereen te delen. Vandaag wil ik iedereen dit heerlijke boek aanraden! Al na 6 bladzijden wist ik dat ik het zou verslinden. En ik vond het niet eens zo erg om deze week eens met de tram te moeten pendelen (waar ik anders heel zwaar tegen op zie), want dan kon ik een half uurtje ongestoord verder lezen. 
Ik nam het boek vorige week mee uit de bib waar hij op de tafel 'nieuw leesvoer' lag. Het was vooral de cover die me aansprak maar ook de recensie van Jonathan Franzen 'Ik ben door dit boek heen geracet', want ik lees graag vlotte boeken.

Niet de 12 in een dozijn chiclit, maar een echt geestig roman met ook een goeie dosis zwarte humor en sarcasme. Heb nog een dertigtal bladzijden te gaan en vind het nu al jammer dat ie bijna uit is. Maria Semple schreef ook this one is MINE, maar die lijkt nog niet vertaald. 

Titel: Waar is Bernadette?
Auteur: Maria Semple
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff B.V., Amsterdam
Rug: 
Wie is Bernadette?

Voor haar man Elgie Branch, topman bij Microsoft, is ze zijn geestige, getalenteerde, wispelturige en getroebleerde vrouw. Voor designexperts is ze een revolutionair architect. Voor de moeders van school is ze een regelrecht gevaar. Voor de vijftienjarige Bee is ze haar beste vriendin, en gewoon mam.

Maar dan verdwijnt Bernadette. Bee zet alles op alles om haar moeder terug te vinden.

Veel leesplezier!

6 opmerkingen:

Zillie zei

wat leuk! ik ga ook eens in de bieb kijken, fijne tip!

Johanna zei

Dankje voor de tip, m'n bieb-boek is net uit.
Ik heb er zelf voor gekozen om je blog te volgen. En dat doe ik omdat je zulke leuke tips en ideeen hebt. Dus vooral doorgaan met blijven posten ;)

Luiza Ioana Photography zei

Aaah zalige tip, jammer dat de bib niet open is nu khad er anders in mn jogging naartoe gegaan :))

Jenske zei

Merciekes voor de tip, ik was net naar een soort gelijk boek op zoek! Groetjes!

Unknown zei

Merci voor de tip!

Sweet Sienna Hope zei

tof , daar ga ik ook eens op zoek naar in de bib!groetjes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...