Pagina's

maandag 19 december 2016

last-minute kerstkaartjes

Bij ons vielen deze week al enkele kerstkaarten in de bus, heerlijk die kerstpost. Tenzij je op dat moment beseft dat het binnen minder dan een week al kerst is en je dus nog weinig tijd rest om dit jaar origineel uit de hoek te komen. Maar less is more en een zelfgemaakt kaartje blijft toch fijner om te versturen, dus hier is een very last minute DIY kerstkaart tutorial.

Dit heb je nodig:
kartonnen kaartjes
witte / zilveren stiften (fijn / dik) 
witte pomponnetjes
lijm


En natuurlijk de bron van àlle inspiratie:


Ik ging met elk ideetje aan de slag, en na enkele pogingen had ik de smaak te pakken. Op geen tijd had ik zo'n 10-tal kaartjes gemaakt, helemaal mijn stijl, eenvoudig en fijn.


happy holidays! en veel kerstpost toegewenst!
8 opmerkingen:

S*fie zei

Wij maakten ook zelf kerstkaartjes (als in de kroost maakt, moeder ruimt op) maar amaai deze zijn echt zo mooi. Voor jou ook fijne feestdagen :)

Guy en Dina zei

Prachtig! Wij maakten er ook heel eenvoudige met een zwart-witte Mont Ventoux als kerstboom ;-) Geniet van de gezelligste periode van 't jaar!

With love - by Eva zei

Wat een mooie kaartjes!

Dosug Киев zei

Индивидуалку вызвать на интим в сауну. Помыться и заняться сексом. Расмеши шлюху в Киеве. Кто не изучил человека в самом себе, никогда не достигнет глубокого знания людей.
Каждый человек обладает тем, что ему совершенно не нужно, а тем, что ему необходимо, владеют другие. К примеру минет без презерватива с заглотом:)

optimasi008 zei

Unlocker software which can be used to delete a file in Windows that can not be remove earlier.

Julie Ren zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Clipping path service zei

Awesome article! Thank you!

Robert Smith zei

Wow! IT's gorgeous. Love the design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...