Pagina's

vrijdag 2 april 2010

Yamiemamie


Yamiemamie staat voor kleurrijke, vrolijke taarten en hip versierde cupcakes! Yamiemamie organiseert workshops waarbij je als leek aangeleerd wordt hoe je zelf een blanco taart versiert met suiker, snoepjes, marsepein en parels. Daarnaast kan je in de Yamiemamie webshop alle attributen terugvinden om je ook thuis eens te wagen aan het maken van een echte prinsessentaart.

Persoonlijk heb ik mijn taarten liever puur natuur maar cupcakes kunnen niet kleurrijk genoeg zijn!! De cupcakes van Magnolia Bakery bijvoorbeeld (bekend uit Sex & The City) zijn stuk voor stuk kunstwerkjes, zowel voor het oog as voor de smaakpapillen.

De eerst volgende workshop rond cupcakes is op donderdag 27 mei in Loppem (Basisschool Loppem, Ieperweg 9). Alle workshops starten om 19u en eindigen rond 22u en kosten 40 per persoon (alle materiaal inbegrepen). Inschrijven kan je via info@yamiemamie.be!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

mijn collega hier bij mij doet die yamiemamie workshops. Heb zelf voor mattis zijn eerste verjaardag een yamiemamietaart gekregen!
leuk hé die taartjes

groetjes sofia x

mamie-s zei

Hey zegt de collega!

:-)

Aarzel niet om jullie in te schrijven voor de workshops!
Er zijn ook workshops te Ruddervoorde en Adegem.

We komen ook aan huis voor een leuke homeparty waar je gezellig met je vriendinnen taartjes kan decoreren!

Groetjes
Sarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...