Pagina's

zaterdag 21 augustus 2010

Wedding Babylon

Donderdag hing Oostende vol witte ballonnen waarop 'Wil je met me trouwen stond?'. In kleine lettertjes stond daaronder www.jaditwilik.be. Ik dacht eerst dat dit een origineel aanzoek ging zijn van een Oostendse bruidegom, maar klik zelf maar eens op de link. Goeie reclamestunt wel! Toevallig ben ik deze week Wedding Babylon van Imogen Edwards-Jones aan het lezen. Zelf ben ik niet zo'n meisje die al sinds ze klein is van een prinsessentrouw droomt. Geef mij maar een goed huwelijk ipv duur trouwfeest. En misschien toch ook een honeymoon naar een leuke bestemming... Toch geniet ik echt van dit boek vol grappige anekdotes!


Auteur: Imogen Edwards-Jones
Titel: Wedding Babylon - Het sprookje van de mooiste dag van je leven
Uitgeverij: AW Bruna
Rug: Iedereen houdt van een goeie bruiloft. Behalve misschien de bruid en de bruidegom, die de hele dag ondergaan in een roes van opwinding en drukte en zich er achteraf weinig van kunnen herinneren. En de bruidsmeisjes, die een net-niet-jurk moeten dragen omdat ze anders knapper zijn dan de bruid. En de ceremoniemeester, van wie wordt verwacht dat hij een grappige speech houdt voor een zaal vol dronken mensen die hij nauwelijks kent. En, niet te vergeten, de vader van de bruid, die het hele feest heeft moeten betalen.
In de traditie van de succesvolle Babylon-serie laat Imogen Edwards-Jones zien hoe het er achter de schermen aan toegaat bij trouwerijen. Waarom schieten de prijzen omhoog als gebak verandert in een bruidstaart of een bos bloemen in een bruidsboeket? Wat doe je als je twijfels krijgt voor het altaar en waarom zitten de speeches altijd vol flauwe, misplaatste grappen? De kans dat dingen verschrikkelijk uit de hand lopen is nooit groter dan op een bruiloft. Wedding Babylon bewijst dat de mooiste dag van je leven zomaar kan veranderen in je ergste nachtmerrie.
Imogen Edwards-Jones schreef de internationale bestsellers Hotel Babylon, Air Babylon, Fashion Babylon, Beach Babylon en Pop Babylon. Van Hotel Babylon werd een succesvolle televisieserie gemaakt.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...