Pagina's

zondag 30 januari 2011

Papieren slinger
Via een link op een of andere blog zag ik ooit eens een papieren verjaardagsslinger op Etsy. Ik vind dat nu enorm ambetant dat ik niet meer weet op welke blog, of via welke link, omdat ik graag had verwezen naar het origineel. Dus mocht iemand dit herkennen? 
Swat, nog net voor oma en opa deze namiddag taart kwamen eten voor Lou zijn eerste verjaardag, naaide ik deze slinger ineen. Poep-simpel!
Je zoekt mooie prentjes en papiertjes uit (Flow, postkaartjes, enz) en knipt vierkantjes uit van 5cm op 5cm. Daarna print je de nodige letters uit: welkom, hiep hiep hoera, veel beterschap, ... En dan naai je gewoon alles aan elkaar. Best met witte draad, dat valt het minst op. Vergeet niet aan beide zijden toch een 30cm draad over te laten om te kunnen ophangen.

4 opmerkingen:

lots of lili zei

Ha, ik ben dus niet de enigste die net voor het bezoek aankomt, nog versiering zit te maken/stikken achter haar naaitafel :-).
Heel mooi en een veel sneller alternatief voor de stoffen vlaggetjes. Maar ik zou toch hardzeer hebben om die oude Flows ervoor te verscheuren. Maar 't was voor 't goeie doel é.

bien zei

heel mooi en origineel, zeker
een ideetje voor het communifeest
van mijn dochter in juni, ik kan alvast beginnen verzamelen

bien zei

by the way, proficiat met Lou's
eerste verjaardag

Cathy zei

Kom hier vandaag voor t'eerst ,leuke blog ,toffe receptjes ,je staat alvast bij mijn favorieten dus blog er maar op los,greeetzzz Cathy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...