Pagina's

maandag 26 december 2011

Magneetjes

Vorig jaar lieten we magneetjes maken door (kinder)fotografe Emilie Vercruysse op Petit Bazaar en ook dit jaar gingen we langs bij haar standje op PB voor een nieuw portret-magneetje. Lou poseerde (toen) echt flink en we zijn heel tevreden van het resultaat! Oma en mamie kregen (naar jaarlijkse traditie) elk eentje als kerstgeschenkje.

Ondertussen vindt Lou poseren allemaal tijdverlies, hij wil enkel nog 'pelen, maar gelukkig lukt het ons af en toe nog eens om hem goed op de foto te krijgen. Ik trok deze foto onder een blauwe tetra-doek, een ideetje dat ik hier zag.

6 opmerkingen:

Mamasha zei

Hoe oud is Lou nu? Onze tweejarige wil nu ook alleen maar 'pelen'. 't Is hier tof, ik moet hier meer passeren!

Juliette zei

Hoi! Lou wordt 2 eind januari. Als we zeggen 'Kom je eten Lou?' dan antwoordt hij standaard 'Neen, eerst 'pelen'. Bij alles heeft 'pelen duidelijk voorrang :)

Mamasha zei

Lol, hier compleet hetzelfde!

lots of lili zei

Heel mooie foto's van Lou en superleuk gedaan die magneetjes. Ik ben sowieso een trouwe fan van de maaandelijkse foto-update van Lou op FB.
Dat kleine meisje, ben jij dat?

Juliette zei

@ Leonie: neen :) dat is het visitekaartje van Emilie Vercruysse! Om eens te vergelijken, dit ben ik: http://lejardindejuliette.blogspot.com/2009/02/petite-juliette.html ;)

lots of lili zei

Machtig, en blond!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...