Pagina's

vrijdag 17 februari 2012

Weekend

Op vrijdagavond maakt de rush van de week plaats voor de "rust" van het weekend. Dan hoeven we niet snel snel te eten en rap in bad om dan op tijd te gaan slapen. Dan is er al eens tijd om samen lekkere tomaat-mozzarella hapjes maken. Ik sneed de broodjes en Lou legde op elk stukje en schijfje tomaat en mozzarella. Hij zit volop in de ikke-doen-periode en vindt het leuk om mama en papa te helpen bij het huishouden.

De ideale start van een lang weekend is in je brievenbus je maandelijkse magazine terugvinden én je bestelling van Vermiljoen.

Al vrees ik dat de stofjes nog eventjes zullen moeten wachten. Dit weekend staat bij ons volledig in teken van carnaval. Blankenberge verandert de komende 5 dagen in het Aalst van de kust met als hoogtepunt de carnavalstoet op zondagnamiddag. Smurf Lou is er in elk geval volledig klaar voor!

10 opmerkingen:

mamakers zei

Mmmm, dat ziet er heerlijk uit!
Een mooie buit van bij vermiljoen, dat Pat Garett stofje in een andere kleur, super!
En zalig, die smurf! ;-)

Oon zei

O, ik viel als een blok voor dat geel/blauwe stofje, maar om de een of andere reden heb ik het nog niet in huis gehaald. Wat ga jij eruit maken?

My lovely life zei

hihi, hier ook tomaat/mozarella gegeten op vrijdagavond! Met een wijntje erbij voor ons en vers fruitsap voor de kindertjes... Stof ziet er de max uit! Ja, benieuwd wat je eruit gaat maken...
Katrien.

JoChapeau zei

Lou als smurf ... wat schattig !

Liesje zei

Hey,
Kijk eens even op mijn blog, je krijgt iets van mij ;-)

S*fie zei

Geniet van de vakantie en het carnaval gebeuren :) (je kreeg ook een award van mij, eum voor als ge er goesting in hebt...)

Owl.mygod! zei

ooh zo'n lief snoetje dat die heeft :) net op uw blog beland en ik vrees dat ik een blijver ben! Kzie dat je trouwens wat mijn smaak hebt van interieur ;)

Juliette zei

@ Owl.mygod!: ewel, ik dacht net hetzelfde toen ik gisteren voor het eerst op jouw blog terecht kwam, nice to meet you ;)

Juliette zei

@ Oon: ik dacht aan een terras-kussentje of zomer-handtasje of ritszakje, maar heb maar een metertje, wordt moeilijk kiezen :)

Juliette zei

@ Liesje & S*fie: waaw! dankuwel!! ik probeer binnenkort de award door te geven!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...