Pagina's

donderdag 27 december 2012

de pakjes

Naar jaarlijkse traditie (2011 + 2010 + 2009 + 2008) nam ik een foto van alle kadootjes die we kregen op de familiefeestjes op Kerstavond en Kerstdag. Van de crisis was weinig te merken want we werden weer bedolven onder de leuke geschenkjes! Net zoals vorig jaar had ik een x-mas wishlist bijgehouden op Pinterest. Een tip is om dat lijstje het ganse jaar door aan te vullen met dingen die je graag als kadootje wil krijgen, zo kan het lijstje ook dienen voor andere gelegenheden zoals verjaardagen en zo hoef je in december niet nog snel snel op zoek naar wat kado-inspiratie. En een lijstje loont, bijna alle kadootjes die ik kreeg stonden op mijn lijstje :)

Dit alles lag voor mij onder de kerstboom:
1. Light Switch Stickers van Mustard, om die saaie lichtschakelaars te pimpen 2. Twee houten broodplankjes van Snug.studio (o.a. verkrijgbaar bij lots of lili, de gloednieuwe webshop van collega Studio stikster Leonie) 3. Een setje silicone keukengerief 4. Een fnac-bon alsook het boekje 'You are awesome' van craft-blogster Abbey Hendrickson (niet op foto, is besteld) 5. Een witte Ice Watch phone, om thuis weer helemaal retro te kunnen bellen ;) 6. Een marcelletje van Luc Duchene, ondertussen ook al vintage 7. Jamie Oliver's laatste boek 'Jamie in 15 minutes' 8. Een Black + Blum Lunch Pot, om soepjes en gezonde lunches stijlvol mee te nemen naar het werk 9. Nog een Snug.studio plankje, het knoop-modelletje 10. Een super-handige gouden portefeuille van Bensimon.


Lou werd nog meer verwend en kreeg:
1. Otto in de luchthaven 2. Een trompet (eentje die verdraagbaar geluid produceert!) 3. Mijn Grote Kijkboek Kerstmis 4. Anna in het ziekenhuis 5. Een Smartmax doos, magnetisch constructie speelgoed, ooit verkozen tot speelgoed van het jaar en terecht! 6. Een bakkerij-setje met schort, koksmuts, koekjesvormpjes en deegrol 7. Schijfjes voor in de Viewmaster die de Sint bracht 8. Een scheetzak (dit vond Lou trouwens het leukste kado) 9. Electro wonderpen & boekje 10. Stempelstiften met kleurboek 11. Telegeleide auto.

En ook papa kreeg wat op zijn lijstje stond:
1. Een kruimeldief 2. U raadt maar wat dit is :) 3. Een warmwaterkruikje 4. Een Nike t-shirt 5. 2 parfums 6. Een iPhonehoesje van Vans 7. Een koekboekje

Maar natuurlijk zijn het niet de kadootjes die tellen maar de leuke momenten die we met beide families doorbrachten. Hopelijk genoten jullie evenveel van jullie kerstdagen! 


13 opmerkingen:

Katja (@Yane) zei

Amai! Jullie zijn verwend!

Pretty cool stuff zei

inderdaad, bedolven onder de leuke cadeautjes!!!!

S*fie zei

nummer 2 van de papa ziet er iets ufo achtigs uit, maar kan evengoed een fitnessding zijn of iets computergerelateerd of, tiens, wat is het eigenlijk?

eva maria zei

Wat is die nr2 van de papa?? Ik vind dat er nogal spacy uitzien... Iets multimediaal?
Jullie zijn wel verwend hoor! En dat van die Xmas wishlist op pinterest is een goeie tip, daar maak ik zeker gebruik van!

With love - by Eva zei

Wat een verwennerij! Ik deed ook van wishlist en kreeg wat ik wenste :)

Marlies zei

toffe dingen allemaal!
Die nr 2 van de papa is een mini-kruimeldief :-)! Mijn mama kreeg dezelfde...

torosaurus zei

Schoon, zefde wensen en oon soms dezelfde kadoos.

Guy en Dina zei

Kei plezant!!! Geniet ervan ;-)

Jenske zei

Hierzo wie is er verwend! Het pinterest trucje werd hier ook toegepast ;). Fijn dat je zo genoten hebt van de feestdagen. En ze zijn nog niet voorbij, nu nog een spetterend nieuwjaar! Groetjes

Unknown zei

Wat een leuke cadeautjes allemaa:!
Maar Jamie in 15 minuten? Ik krijg de Jamie in 30 minuten al niet rond. *stress* ;)

Juliette zei

Helemaal waar! Die engelse minuten duren blijkbaar langer :)

Oon zei

Oh, ik vroeg het je nog en ik had het bijna gemist, je pakjesoverzicht!
Pinterest lijstjes zijn hier inderdaad heel handig voor, al wordt er bij ons in de familie nooit zo kwistig met cadeautjes gedeeld.

Guy en Dina zei

Ik link je vandaag...heb het hert ook op een t-shirt voor Maxime (ik denk één van je posts van vorig jaar) ;-) Merci!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...