Pagina's

zondag 6 januari 2013

een nieuw jaar

Hoe decadent we Kerstmis vierden, zo eenvoudig namen we afscheid van 2012. Met zijn drietjes bouwden we op oudejaarsavond een klein feestje op het tapijt in de woonkamer, met bordjes vol warme hapjes, wat kinderchampagne en een spelletje ganzenbord. 

En hoe cliché het ook is, je neemt toch altijd wat tijd om na te denken over het afgelopen jaar en wat goeie voornemens te maken voor het nieuwe jaar. Ik zou in 2013 graag:
- Wat vroeger proberen op te staan :) Ik ben een snooz-er, waardoor het 's morgens altijd een rush is naar school en werk. Ik ben eerlijk jaloers op mensen die spontaan om 6u30 opstaan en in alle rust zich klaarmaken voor een nieuwe dag. 
- Wat gezonder gaan ontbijten. Deze gaat natuurlijk samen met bovenstaande goeie voornemen. Mijn ontbijt is vaak een tas koffie op het werk met een koekje uit mijn koekjeslade. In 2013 wil ik ontbijten met Lou met vers fruitsap en cornflakes :) 
- Wat meer gaan sporten, of beter kortweg gaan sporten. Ik ben altijd wel in beweging en heb mijn BMI goed onder controle ;) maar in 2012 heb ik amper gesport. Ik wil mezelf verplichten te gaan lopen, fietsen/spinnen, zwemmen, enz. 
- Wat gevarieerder gaan eten. Ik blijf steeds terugvallen op die 25 mainstream schotels en wil in 2013 wekelijks (voor mij) nieuwe ingrediënten gebruiken.
- Wat ecologischer gaan leven. Concreet wil ik investeren in een goeie fiets en wat minder vaak de auto nemen voor korte afstanden. 

Welke goeie voornemens staan er op jullie lijstje? 

7 opmerkingen:

lielebeesje zei

Wat een supermooie collage!
Mijn goed voornemen is om wat meer 'van den aanpak' te zijn, hier in huis, qua activiteiten, sporten ... Een all-in-one-voornemen dus. ;-)
Gelukkig Nieuwjaar!

Jace did it zei

Mijn wensen/voornemens zijn eigenlijk eenvoudig van aard, gewoon rustig verder bollen en genieten van vele kleine dingen, de kids een beetje van de wereld laten zien en proeven.....en lekker creatief verder doen dit jaar :-)))

Pretty cool stuff zei

Mijn goeie voornemens...om werk en kids zo goed mogelijkt te organiseren...(mijn eerste echte dag vandaag !!!) en vanochtend is het alleszins goed gelukt...ik heb nog 15 minuten over en kan dus zelf nog wat blogberichten bijlezen voor ik weg moet! En ook proberen naar elke studio stik te gaan! Sporten en gezond eten doe ik al dus blijf ik zeker verder doen!
Katrien xxx

Vero zei

amai veel voornemens ;-))
mooie foto's!!!

la fille gentille zei

Succes met je goede voornemens!
Ik zal proberen om de was en de strijk wat regelmatiger te doen, een weekmenu en aangepaste boodschappenlijst op te stellen zodat ik wat efficiënter kan werken...
Beste wensen!

issews zei

Meestal heb ik niet zoveel goede voornemens, maar nu wil ik net iets meer moeite doen om me wat meer op te maken om 'gewoon' te gaan werken en dat dan 's avonds netjes te verwijderen ... Maar of het zal lukken?
Jouw laatste voornemen doen wij al jaren, ondertussen eerder een opgave om met de auto de kortere afstanden te overbruggen! Een tip: Zorg dat je je fiets snel in de hand hebt om te vertrekken!
Succes!

Guy en Dina zei

Mooi, jouw collage! Voornemen nummer 1 staat mee op mijn lijst bovenaan ;-)en voor de rest...ben ik nu al volop bezig aan de realisatie van onze droom en dus komt heel mijn lijstje goed...meer nieuws binnenkort ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...