Pagina's

woensdag 20 maart 2013

Hektik, bis

Ik was toen al fan van Hektik en toen ik vorige week dit sweatertje zag passeren bij Beresterk lag het al snel in mijn digitale winkelmandje. Lou is ondertussen al 1 meter groot -ongelooflijk!- en plotseling is alles te klein. En niet dat ik moeilijk ben als op kleren kopen aankomt, maar voor Lou weet ik heel goed wat ik niet wil. En *hop*, daar valt 90% van het marktaanbod af... Gelukkig bestaan er toch enkele originele (web)shops waar ik steeds wel iets simpel, effen, niet te kleurrijk vind voor Lou.


14 opmerkingen:

Lies: zei

schoon, wreed schoon...

Oon zei

Felix had als baby ook enkel t-shirtjes van Hektik. Sindsdien ben ik ze wat uit het oog verloren, dus bedankt om me aan hen te herinneren.

Guy en Dina zei

Helemaal schoon...en inderdaad vaak moet je tot eigen actie overgaan om iets sobers te kunnen vinden ;-) Ik ben ook even voldaan qua kleuren voor Clarice...

Jenske zei

Wat een coole trui!

Unknown zei

Die is cool!

Pretty cool stuff zei

Ja, echt je ding!
Weet je dat ik op het begin-bord van Pinterest(waar je de pins ziet van het moment van al diegene die je volgt) al weet welke pins van jou zijn...;-))

Inge zei

Heel mooi sweatertje. En zolang Lou jouw smaak volgt, moet je ervan profiteren. De mijne weten ook al heel goed wat ze niet willen :-) En het komt niet altijd overeen met wat ik niet wil...

cindy @ ateliergeorgette zei

supercool!

Poesie Oh Hi! zei

Wat een toffe trui!

eva maria zei

Zo cool, jong!

Unknown zei

Leuk hoor. Ik denk dat ik voor zo'n truitje ook wel een liefhebber zou vinden.

lielebeesje zei

Geweldig, hier zie ik Thias ook nog wel in rondlopen ...
Misschien kan ik 'm hier al reserveren voor bij je volgende Lou-outlet. ;-)

Juliette zei

@ Lielebeesje: de eerste dag dat Lou met zijn nieuwe trui thuis kwam, waren er al plekken op van bloed (! blijkbaar had een ander kindje zijn bloedende lip aan Lou zijn trui afgeveegd), kleurstiften en fruitsap. Maar als de trui het komende jaar verder overleeft, dan reserveer ik hem graag voor Thias :)

Ta.Ta. Unconventional Design For Kids zei

soooooooooooo beautiful!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...