Pagina's

zaterdag 11 mei 2013

vliegerfestival


Twee blogjes over Oostende deze week! Oostende, de stad waar ik werk, en dus niet zo snel naar toe trek in het weekend, want ik associeer dat dan te veel met werken en alle to do's die me op maandag weer opwachten :)  Maar vandaag maakte ik een uitzondering, want samen met mamie & papie en Lou trokken we naar het (internationaal!) vliegerfestival! Via mijn papa, papie voor Lou, leerde ik het vliegeren of kiten als klein meisje kennen. Hij knutselde/naaide (!) zelf vliegers in mekaar en nam me meer dan eens mee naar grote vliegerfestivals. Niets zo leuk dan honderden kleurrijke vliegers op een winderig strand! En dat vond ook Lou :) Slechts één kleine teleurstelling, de workshop 'maak zelf je vliegertje' eindigde om 16u30 en we kwamen net te laat aan.* Anyway, de wind was er, de zon vaak ook en we zagen de mooiste creaties in de lucht wapperen! Morgen is het trouwens ook nog, en ter info, de workshop voor kids is van 10u tot 12u en van 14u30 tot 16u30.

*Nota aan mezelf: beloof nooit iets leuk aan een 3-jarige dat je niet kan waarmaken! 


4 opmerkingen:

Guy en Dina zei

Amai zo een mooie foto's! Ziet er heel tof uit...en helemaal ander weer dan in 't Binnenland ?!

Anoniem zei

Super leuke foto's en ziet er echt kei leuk om te doen uit! :)
Groetjes, Adinda

Renato zei

En de worhshop voor kids was toch maar vanaf 4 jaar maar leg dat maar eens uit aan Lou!

Petits Pirates zei

Jij was precies op het juiste moment op het strand, mooie zon. Al waren er 's middags al best wat grote vliegers neergehaald door de regen.
Mijn jongens hebben 's ochtends een vlieger gemaakt en er vervolgens 'in optocht' langs het publiek mee naar ons appartement gewandeld. Super trots waren ze. Volgende keer beter voor Lou (en zijn mama)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...