Pagina's

woensdag 7 augustus 2013

school

Lou vraagt bijna dagelijks wanneer hij opnieuw naar school mag. Zo'n eerste zomervakantie is toch wat wennen, want hoe lang duurt die nog wel mama? Gelukkig hebben we al enkele keren kunnen afspreken met klasgenootjes, maar ik denk dat Lou blij zal zijn wanneer de schoolpoort weer open gaat. Voor mij mag de zomer wel nog eventjes duren, maar ondertussen shop ik stiekem toch al wat voor het nieuwe schooljaar en de komende herfst. En nieuw schooljaar, nieuw boekentasje :) Bij Little fashion addict vond ik een ruim assortiment, wat het kiezen dan weer moeilijk maakt... Welke is jullie favoriet? Ik blijf die vinyl boekentasjes van 'Bakker made with love' erg leuk vinden! Of voor elke weekdag een ander kleurtje? ;)      9 opmerkingen:

Isabelle blogt zei

Die met groene ruitjes, daar zie ik Lou wel mee!

Happy on Sunday zei

Voorlaatste rij, rechts! Maar al die andere zijn ook mooi.

eva maria zei

Ze zijn prachtig, die,van Bakker, maar uit ervaring weet ik dat ze al snel te klein zijn (alleszins voor onze school). En de andere vind ik nogal prijzig (maar ook geweldig mooi). Een schande wat ze durven,vragen voor een boekentas tegenwoordig. Zelf kocht ik voor de Zoon eentje van Le Petit Marcel, mooi en toch stevig én betaalbaar.

With love - by Eva zei

Wat een beauties! Ik wil er wel zo eentje als handtas :-)

Eveline zei

Kijk ook eens naar de boekentasjes van "Jeune Premier", echt prachtig :)

Onliemie zei

Hoe kan je hieruit nu kiezen? Zo mooi!!!!

Anoniem zei

Wacht maar tot binnen paar jaar. Kans is groot dat hij dan niet meer naar school zal verlangen :-)

Juffrouw Koekie zei

Ik zou voor de blauwe glanzend leer/plastieken? gaan. Makkelijk om eens af te kuisen met een vodje als het vuil is. Bij www.lolalifelines.be hebben ze ook prachtige tasjes!

Anoniem zei

Ik zou voor de bovenste exemplaren gaan. Vanaf het eerste leerjaar hebben ze echt een grote boekentas nodig. Die leren heb je ook in het groot maar toch heel duur. Die van bakker zijn er ook in het groot maar goedkoper. Dus nu ze klein zijn het leren exemplaar en dan de bakker. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...