Pagina's

vrijdag 27 december 2013

de pakjes

Benieuwd naar wat er onder onze kerstboom lag? Hier zijn (opnieuw) de pakjes! 


Ik kreeg o.a. een wire basket en 2 blikken van Ferm Living (beide te koop bij Goûts et Couleurs in Brugge, mijn nieuwe favoriete winkel!), een Dymo lettertang met extra vullingen, een parfumbox van Armani, leren slippertjes, een houten zonnebril van Time For Wood, het boek 'Franse kinderen gooien niet met eten', een setje mooie handdoeken van bij Hema en een doosje pralines :)


Stijn kreeg een tjah-hoe-noemt-dat-nu-en-kan-het-hem-niet-vragen-want-hij-slaapt-al van Black & Decker, een dvd verzamelbox van Urbanus, een polo en houthakkershemd dat hij al aan had toen ik de foto nam, een speed sensor voor op zijn mountainbike, het gezelschapsspel Hotel Deluxe (nostalgie), een douchegel van Azzaro Chrome en een echte Man Mug van bij Lily.Lou werd natuurlijk weer het meest verwend en kreeg o.a. een gereedschapskist met schroevendraaier, een rog en duiker om in bad mee te spelen, stempelstiften, een kleurboek, een kleurboek met waterstift, een dvd van Masha en de Beer, een Playdoh-wegenbouwer, een doosje Lego, ook slippertjes, 'Wij gaan op berenjacht', een sneeuwballenmaker, nieuwe pantoffels van Collegien + Nununu, een astronautendekbedovertrek van Snurk (eveneens te koop bij Goûts et Couleurs!) en een setje skateboarders die we vonden bij Orange MayonnaiseHoop dat jullie allen net als wij genoten hebben van Kerst en ik begin alvast te denken aan mijn goeie voornemens voor het nieuwe jaar!

9 opmerkingen:

Liesellove zei

Precies lekker verwend :) Hier is het ook de dochter die met het meeste ging lopen ;)

els zei

Amai seg. Mooie pakjes. Ik zou de jouwe ook wel willen krijgen... :-) Geniet er van !

emmel-prutsemieke zei

Die kleurboek met water…ben er zeker van dat de mama dat ook leuk gaat vinden...

Nienke zei

Geweldig :)

ilse zei

Die skateboarders is wel een mooi alternatief op de soldaatjes ... ;-)

Saartje zei

Leuke pakjes hebben jullie gekregen zeg!
grtjs, Saartje

http://saartjeathome.blogspot.com

Majane zei

een slijpschijf denk ik!

De Zuster Van zei

Volgens mij is dat een cirkelzaag ;)

En dat boek is heel leuk om te lezen. Eigenlijk gaat het gewoon om 'opvoeden met gezond verstand', maar dan wel op een plezante manier geschreven.

Toffe mand ook!

Pretty cool stuff zei

Aha Julie, nu zijn we weer op de hoogte! ;-))
Heb de belangrijkste cadeautjes ook net zelf gepost!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...