Pagina's

donderdag 8 december 2016

x-mas wishlist 2016

Stress! Keuzestress meerbepaald, want ik moet nog kerstlijstjes aanvullen en in m'n hoofd was het nogal blanco wat ideetjes betreft. Ons interieur staat vol, mijn kleerkast op punt, liefst geen gadgets of prullen, dus bottom question: wat heb ik echt nodig? Onze wekker gaat al zo'n 30 jaar mee, dus misschien is die eens aan vervanging toe. Maar voor de rest? 
Dan maar wat gaan snuisteren op webshops en dit werd voorlopig mijn wishlist voor kerst. En oh ja, natuurlijk staan er ook enkele items op m'n lijstje die ik afgelopen jaar op Etsy like'te, want remember: #shopindepent.

Een scrabble led-lichtjesketen. Okay, dan is er misschien toch 1 gadget of prulletje in het lijstje geslopen... Ik vond hem hier (tussen 1000 andere gadgets en prullen, be careful!)

De Bucket List scheurkalender, zonder van plan te zijn 1 van die 365 dingen effectief te doen, maar gewoon elke dag scheuren vind ik al leuk.

Een andere kalender op m'n lijstje is de Perforated Calender van Hay (kan je elke dag een vierkantie van afscheuren). O.a. te koop bij The Shop.


Ook enkele boeken op m'n lijstje:

 

Shoot! van Anki Wijnen, over fotograferen.
ikigai van Héctor Garcia over het Japanse geheim voor een lang, gezond en gelukkig leven.
 Hygge van Meik Wiking, over de Deense kunst van het leven

Ook 2 kookboeken:



Kookschool klassiek, een kookboek met volgens mij de knapste lay-out, nl. stap voor stap een foto. Top-reeks.
Jeroen Meus' Dagelijkse Kost, omdat wij ons dagelijks afvragen 'Wat gaan we vandaag eten?'

Een wekker dus, deze vond ik wel leuk, een sober houtblokje dat niet de ganse nacht het uur aangeeft, enkel als je het aanraakt, in je vingers knipt of in je handen klapt. En het geeft ook de datum en temperatuur aan. Hier gevonden.


Dit kussen zag ik bij Sissy Boy en past helemaal bij mij ;)



En dan nog enkele Etsy favorietjes:


Eyelash pillowcase (set of 2), gezien bij Zana Products.


Rock, Paper, Scissors chart, gezien bij GrittyCityGoods

Nu enkel nog op zoek naar kadootjes niet voor mezelf :)

4 opmerkingen:

Ine zei

Wij hebben zo'n wekker! Heel mooi en héél onpraktisch... Je moet al gillen om het aan te krijgen. En als je het permanent aanzet, kan je met de zwakste lichtsterkte nog een krant lezen in het midden van de nacht! Die van ons verhuisde naar de hal: handig want ze is verlicht als je 's nachts naar het toilet moet en je weet ineens het uur :D

lielebeesje zei

She's back! ;-)
Tof lijstje, dat boek 'Shoot' staat ook op mijn lijstje.

Jamie Starr zei

Nice article I was really impressed seeing this article, it was very interesting and it is very useful for me. You might want to check out 312 battery equivalent lr41 

TOTOSITEWEB33 zei

For the reason that the admin of this website is working, no doubt very shortly it will be well-known, due to its quality contents.
스포츠토토

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...