Pagina's

dinsdag 21 oktober 2008

Dubbel feest!


Nieuwe aanwinst in "la bibliothèque de Juliette" :
Titel : Dubbel feest!
Auteur : Madeleine Wickham, ook gekend onder haar pseudoniem Sophie Kinsella, bestsellerauteur van de populaire Shopaholic! serie
Uitgeverij : The House of Books
Rug : Tijdens een heerlijke zomer in Oxford raakt de achttienjarige studente Milly bevriend met Rupert en zijn Amerikaanse vriend Allan. Als Rupert haar voorstelt om met Allan te trouwen zodat die in Engeland kan blijven, aarzelt Milly geen moment. Ze trekt een goedkope trouwjurk aan en poseert lachend op de trappen van het stadhuis voor foto's.

Tien jaar later is Milly een andere vrouw geworden. Ze is inmiddels verloofd met de rijke Simon die prijs stelt op een grootse bruiloft met alles erop en eraan. Milly heeft haar geheime huwelijk nooit aan iemand verteld. Maar met nog maar vier dagen te gaan haalt het verleden haar onherroepelijk in. Hoe kan ze Simon en haar moeder vertellen dat ze al getrouwd is?

Zit momenteel bijna in de helft. Sophie Kinsella is en blijft de Queen of chiclit! Net zoals haar vorige boeken zou je dit verhaal in 1 trek willen uitlezen. Het hoofpersonage Milly heeft voor elke vrouw wel iets herkenbaars waardoor je je volledig in kan leven in haar situatie en hilarische belevenissen! Een echte aanrader voor wie van lichte en grappige lectuur houdt!


Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...