Pagina's

woensdag 4 mei 2011

Lunch & dessert (teamwork)

Terwijl ik voor allebei voor een lekkere lunch voor morgenmiddag zorgde...

...maakte Stijn een heerlijk zomers dessertje! Teamwork :)

Lunch = frisse pesto-pastasalade met kip
Ingrediënten voor 2 porties: 1 gebakken kipfilet in fijne schelletjes, 200 gr mini farfalle*, 1 tomaat in kleine blokjes, 2 handjes rucola, 3 eetlepels verse pesto, 100 gr ricotta, peper & zout, een goeie scheut olijfolie, een 10-tal gescheurde basilicum-blaadjes, parmezaan-schilfers en een beetje citroensap.
* ik kook alle pasta altijd 1 minuutje minder lang dan aangegeven dan is de pasta zeker al dente!

Dessert = bladerdeegje met aardbeien en vers opgeklopte slagroom
Ingrediënten: diepvriesplakjes bladerdeeg, room, bloemsuiker, aardbeien

2 opmerkingen:

Fransien zei

mmmmmmm....ziet er heel lekker uit!!
ook dessertje staat mij erg aan;

Cathy zei

Dat ziet er superLEKKER uit !! We deden onlangs ook een dagtrip naar A'dam jammer dat je logje niet eerder was verschenen er stonden toffe tips in maar nu kan ik nog keertje terug hé !! Geniet van de zonnige dagen en laat je gaan morgen bij de kortingskoop!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...