Pagina's

zondag 10 oktober 2010

De Kookclub

Voor mijn 26ste verjaardag kreeg ik van enkele vriendinnen een boekenbon van de Fnac. Gisteren schuimde ik dan ook de ganse boekenafdeling af op zoek naar nieuwe lectuur. Ik kwam uiteindelijk thuis met volgende buit:
- De Kookclub van Sophie King (zie verder)
- 100% Londen (in functie van onze mogelijke citytrip volgende week, afhankelijk van de zoveelste treinstaking op maandag, grrr!)
- de laatste Kiekeboe 'Tienduizend dagen' voor manlief
- In de stad, een boek vol flapjes, voor kleine Lou
- De laatste cd van Absynthe Minded, heerlijk

Titel: De Kookclub
Auteur: Sophie King
Uitgeverij: A.W. Bruna Uitgeverij
Rug: Op zoek naar de beste manier om je familieleven en je sociale leven te combineren? Begin een kookclub!
Lucy is een single knoeimoeder van drie kinderen en heeft een beetje last van 'het lege nest'-syndroom nu haar oudste gaat studeren. Haar vriend Mike is knap, huiselijk, gemakkelijk en speelt graag chauffeur voor haar tieners. Wat wil ze nog meer?
Intussen heeft Mikes beste vriend Antony zijn vrouw en twee kinderen verlaten voor Patsy, een oogverblindend mooi model. Zijn vrouw Maggie is ontroostbaar. Lucy's zus, Jenny, is (nog steeds) single en runt een succesvol evenementenbedrijf. En hun vriendin Chrissie probeert haar leven en haar huwelijk, die volledig geregeerd worden door haar baby, weer op de rails te krijgen.
Wanneer Lucy haar vrienden voor een dinertje uitnodigt, verloopt de avond heel anders dan verwacht. Toch blijven ze voor elkaar koken en in de loop van het jaar wordt de chaos in de vriendengroep alleen maar groter...

2 opmerkingen:

steffi- love zei

oh leuk, deze moet ik ook ne keer lezen :-)

Renato zei

Zeer goede keuze, en ondertussen heeft je boekje over London zijn diensten al kunnen bewijzen hé!
Daddy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...