Pagina's

zaterdag 23 oktober 2010

Maan

Na de flyer... de buit! 
Helaas geen hippe hemdjes zoals gehoopt, maar toch een mooie trui, twee leuke giletjes, een zwarte ribbelbroek, een groene sjaal (voor mezelf :), en een warme muts met sjaal.

4 opmerkingen:

Inge zei

Ik was al vol verwachting aan het uitkijken naar jouw buit. Toch nog leuke dingetjes gevonden, he.
Ik ben er niet geraakt wegens veel te druk op het werk ;-(

Vink zei

Jaloers op jouw buit. Ik ben geweest, maar na een uur aanschuiven in een rij die maar niet wou vooruitgaan heb ik het opgegeven... Helaas!
Laat je't de volgende keer weer weten?

Vele groeten,
Vink.

www.flickr.com/vlijtigevink

Juliette zei

Hoi Vink,
Toen we een kwartier voor tijd aankwamen stond er al een lange rij wachtenden, maar na een half uurtje wachten kon ik uiteindelijk naar binnen :) De doos van 12m was teleurstellend leeg, terwijl 6m en 18m vol leuke dingen zat! Ben uiteindelijk ook blij met de buit en alles werd ondertussen gepast en goedgekeurd!
Ok voor volgende keer. Oktober is trouwens de maand van stockverkopen, toen ik stond aan te schuiven hoorde ik andere mama's die ook naar Aymara (prachtige truien, sjaals en mutsen voor kids) geweest waren. Wij zijn achteraf ook nog naar A.F. Vandervorst en Dries Van Noten geweest, maar daar zonder buit.
Groetjes, Juliette.

Vink zei

Ja, het was ook stockverkoop van Rita co Rita de dag ervoor (Antwerpen) en Ten (Brussel). Helaas nergens geraakt... 't Zal voor de volgende zijn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...