Pagina's

woensdag 17 november 2010

Zalm + rode ratatouille

Een receptje van la mama "zalm met rode ratatouille".
Nodig voor 2 personen: 
2 zalmfilets (hier is het trouwens woensdag = visdag, ipv vrijdag)
2 tomaten
1/2 paprika
10 kerstomaatjes
1 teentje look
1 ajuin
olijfolie
peper & zout, oregano

Snij alle groentjes fijn en meng er de olijfolie en kruiden door. Neem een grote schaal en maak een dikke bodem met het mengsel. Zet een kwartiertje in een oven van 180°. Kruid dan de zalmfilets goed met peper zout en leg ze op de ratatouille. Bedruip de zalm eveneens met olijfolie. Zet opnieuw in de oven (nu 160°) gedurende ongeveer 25 minuten, afhankelijk van de dikte van de zalmfilets. Serveer met rijst of boterpatatjes. Bon appétit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...