Pagina's

vrijdag 19 november 2010

X-mas wishlist


Lieve Kerstman, 
We weten allebei dat het laatste wat ik zou vieren wel de geboorte van "kindje Jezus" is, maar dat houdt u blijkbaar niet tegen om ook ten huize Juliette kadootjes te droppen :) Ik geniet trouwens nog steeds van de kadootjes die vorig jaar onder onze kerstboom lagen! Om u een idee te geven van wat we dit jaar zouden kunnen gebruiken maakte ik deze collage.
Met de klok mee:
1. Een abonnement op een magazine vind ik persoonlijk het ideale kado voor elke gelegenheid. Zo kreeg ik ooit als verjaardagskado van een vriendin een abonnement op Glamour. Op die manier was het alsof er elke maand opnieuw een kadootje in de bus zat! Voor mijn eerste moedertjesdag kreeg ik van Stijn ook een abonnement, op Mama magazine, en nog steeds geniet ik ervan! Dus lieve kerstman, ter uwer informatie, ik blader ook graag in de vt wonen, de Flow en de Marie claire ;)
2. Ik gebruik de manden van Handed by voor Lou zijn speelgoed (groot) en voor zijn pampers en slabbetjes (klein). We kunnen nog een 2-tal grote witte manden gebruiken voor in zijn kamertje.
3. Als boekenverslaafde staat er natuurlijk ook wat lectuur op mijn verlanglijstje:
- Toet-en-taartkalender (uitgeverij Snor), de opvolger van de Soep-kalender (heb ik trouwens ook nog niet)
- Stockholm's kitchens, een prachtig fotoboek vol skadinavische inspiratie (uitgeverij Paumes) + alle anders boeken van diezelfde uitgeverij...
- Vive la fête: een creatief boek, geschreven door het duo FriedaMaria (Elle Wonen & 101 woonideëen), waarmee je zelf in een no-time originele decoratie maakt voor elk feestje!
- Mini-shopaholic van Sophie Kinsella (uitgeverij the House of Books), pure zoete chiclit!
4. Onze huidige broodrooster is zo oud dat hij al wat retro is. Maar om brandjes te vermijden wil ik graag een nieuw exemplaar, als het kan zo eentje van Bodum. Ik ben er nog niet uit als ik hem zwart of crème-kleurig wil (wit bestaat helaas niet)...
5. Zowat de helft van ons afval bestaat uit pampers. Omdat ons mini-vuilbakje in de badkamer na 3 pampers overvol zit, had ik graag dezelfde vuilbak van Wesco gehad uit onze keuken, maar dan ietsje kleiner (30 liter) en... wit natuurlijk. 
6. Na 9 maanden moederschap ben ik een expert geworden in time-managment. Bij Habitat verkopen ze een mooie klok die niet mis zou staan in ons interieur en waardoor al dat plannen weer wat leuker wordt. 

Tenslotte moet ik u nog verwittigen dat we dit jaar noodgedwongen waarschijnlijk geen kerstboom zullen zetten. Met een baby in huis die alles in zijn mondje stopt en wild wordt van lichtjes, willen we het risico niet nemen. U kan de kadootjes gewoon op tafel achterlaten, we vinden ze wel. Alvast bedankt voor uw begrip!
  

6 opmerkingen:

Inge zei

Ahaa! Daar zat ik al op te wachten.
Bij het zien van de foto dacht ik: "allé, die wil nu een kerstbal", maar dat zal puur decoratief zijn, niet?
Ik vind wel iets leuks voor jou ;-)

Juliette zei

Hahaha, inderdaad eerder decoratief ;) Ik bel je nog voor Frank zijn wishlist! x

Happy(sewing bee) zei

OOOhhhhh, is er ècht een vervolg in de Kinsella reeks??? Joehoooeeeee, bedankt om het te vermelden, zàlig boek zal dat weer zijn!!!!!!

Renato zei

Er zullen er ook wel enkele onder de boom bij mamie & papie liggen hoor ;-) ;-)

Anoniem zei

Haha de Glamour...Een kado van jaren geleden!!

Elise
x

Luiza Ioana Photography zei

haha Julie toch.. gelukkig dat mamie en papie je blog volgen hé ! ;-).
Dikke zoen en proficiat met je lieve brief naar de kerstman!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...