Pagina's

vrijdag 12 juli 2013

Lakeside paradise

Afgelopen weekend was een gevuld weekend met veel strand, een gezellige barbecue met vrienden en kids, maar ook met een portie sport. Met enkele vriendinnen namen we deel aan een zondagochtendse women session wakeboarden in het splinternieuwe Lakeside Paradise. Klinkt heel sportief, en dat was het ook, met als aandenken de nodige stijfheid nadien, maar het was vooral heel erg leuk. Lakeside Paradise is een wakeboardclub in Knokke aan de plas De Cloedt, niet ver van het station en het nieuwe zwembad. De locatie is echt prachtig, een groot meer omringd door groen, met een wandel- en fietspad rondom rond en met een klein aangelegd strandje voor de club. Het wakeboarden gebeurt niet achter een bootje maar aan een heuse kabelbaan (redelijk uniek) en elke maand wordt er op zondagochtend een women session georganiseerd inclusief lekkere brunch. Samen met 20 andere dames trokken we een wetsuit aan (niemand heeft echt koud gehad, het water had 19 graden en de zon scheen rijkelijk), en voor de veiligheid ook een reddingsvestje en een helm. Na de nodige uitleg over het gebruik van de kabelbaan en hoe terug te keren wanneer je halverwege het meer in het water valt (er is gelukkig een lang ponton, zie links op de 4de foto), was het aan ons. Het vertrekken lukte na 2 of 3 keer proberen met de duidelijke instructies van het geduldige team en vanaf dan was het volop genieten! Na 2 uur wakeboarden was onze honger groot en schoven we aan voor een uitgebreid brunchbuffet. De ideale zondagochtend wat mij betreft! 

Ik nam wat foto's van de omgeving, de actiefoto's kan je hier bekijken. Voor wie ook zin heeft in een sportieve zondagochtend met vriendinnen, in augustus zijn er opnieuw 2 women sessions, zie hier voor  alle praktische info!     


7 opmerkingen:

lielebeesje zei

Nog eventjes uniek... ;-)
Ziet er tof uit!

Juffertje in het Groen zei

Een toffe, sportieve uitstap met de dames! En een lekkere brunch mmm...!

Fenne zei

Dat ziet er super uit! Kan je er zonder enige ervaring terecht?

Juliette zei

Bij onze groep waren er enkele dames zonder enige board-ervaring en bij hen lukte het na wat oefenen ook. Maar ervaring met bijv. snowboarden of surfen is wel een voordeel.

Mammabelle zei

ama, hoedje af voor je lef!!

Mammabelle zei

Amai dus..

pumps & luiers zei

superstoer - ik trek soms met man mee op sportieve uitstap - of het altijd zo goed lukt, laat ik in het ongewisse ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...