Pagina's

zondag 14 november 2010

Milk


Een goede opvoeding is belangrijk en net daarom niet altijd gemakkelijk. Bovenaan mijn lijstje prijken beleefdheid en respect. Nu al herhaal ik eindeloos 'alsjeblief' en 'dankuwel' als ik Lou iets aangeef, met de hoop dat het zo wel zal blijven hangen. Naast beleefdheid wil ik Lou ook wat creativiteit en goeie smaak meegeven. Over smaak valt te discussiëren, dus in feite wil ik hem gewoon mijn smaak meegeven :), en als ik daar bij stil sta dan wil een zoon waarschijnlijk juist niet dezelfde smaak als zijn mama hebben, al is het maar om rebels te doen? Anyway, mijn punt was, dat die goeie smaak (mode & design) te vinden in is Milk magazine, en Lou doet niets liever dan boekjes lezen (en scheuren), dus zal ik in het vervolg de Milk eens laat rondslingeren ;) Milk is een frans magazine (kopen op je volgend uitstapje naar Rijsel dus) en staat vol hippe kindermode en -design. Het laatste nummer kan je, ter kennismaking, helemaal online bekijken, hier. Op de website ben je trouwens een paar dagen zoet met al de links naar webshops en -blogs. Je was gewaarschuwd!


7 opmerkingen:

lots of lili zei

Heerlijk! Maar ik wil je toch waarschuwen. Hier ook van die goede voornemens als het gaat over het opvoeden van mijn twee zonen. Graag zonder spiderman, cars en consorten, maar er is geen ontsnappen aan. Voor sokken, een dekbed, een pyama en speelgoed zijn we al gezwicht, maar kledij in de ruime zin van het woord - sokken en pyama niet meegerekend :-) - daar doen we niet aan mee. Ik zou dit graag zo houden, dus misschien laat ik ook wel eens zo'n 'Milk' rondslingeren. :-))

Anoniem zei

Het machtigste is als Nanou steeds opnieuw 'TANKOEWEL MAMA' zegt..
Grtjes Charlotte

Juliette zei

@ lots of lilli: en die dekbedden zijn het ergst é ;) lou zijn kamertje is momenteel nog helemaal 'zen' :)
@ charlotte: nanou is dan ook héél goed opgevoed! hoop dat ze het flink doet op school! x

lots of lili zei

Sem's dekbed is momenteel het enigste in zijn kamer dat af is, dus dat gun ik hem wel. De schilderwerken, plinten slaan, e.d. komen er(hopelijk) gauw aan...

Juliette zei

@ lots of lili: ocharme, in die omstandigheden ben ik zeker dat de fashion-police een uitzondering zou maken ;) het is gewoon wat zoeken om er een evenwicht in te vinden, want uiteindelijk wil je je kind gewoon gelukkig zien hé! (...maar mama wordt wel héél ongelukkig van die spiderman sweater ;)

Anoniem zei

Dekbedden met hun eigen tekening laten maken via www.bulbby.com!
Nanou heeft flashy roos gekozen met witte bloemen en haar naam erop!
Nanoutje stelt het super op school! Ze worden veeeeeeeeel te vlug groot!
Je kan alleen maar je best doen om ze goed op te voeden.. En beleefdheid is daar een belangrijk element in!

Juliette zei

Zo'n toffe tip van die dekbedden, merci!! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...