Pagina's

vrijdag 26 november 2010

X-mas wishlist van Lou


Lieve Kerstman,
Hier ben ik nog een keer want ik ben iets belangrijks vergeten te schrijven in mijn vorige brief. Sinds uw vorig bezoek werd ons gezin namelijk uitgebreid! Eind januari 2010 kregen wij een zoontje en we noemden hem Lou. Alhoewel ik zeker ben dat uw administratie-elfjes dat allemaal nauwgezet bijhouden wil ik toch het risico niet lopen dat u vergeet iets mee te brengen voor onze baby Lou. Want hij verdient echt een kadootje! Hij is amper 10 maand en nu al zo flink. Ik zet het even op een rijtje voor u:
- hij eet steeds al zijn patatjes op en ook de petit gervais die we hem geven als hij alles opeet (elke keer dus)
- hij slaapt al geruime tijd flink door en wordt elke ochtend wakker met een glimlach van oor tot oor
- hij poetst elke avond zelf zijn 4 tandjes
- hij kan ook al zelf zijn haartjes kammen (al verwart hij soms de tandenborstel met de kam)
- hij kruipt al enkele maanden het ganse huis rond
- hij kan al flink rechtop staan en ook al een beetje stappen langs de zetel, de vensterbank enz.
- hij huilt niet onmiddellijk wanneer hij eens valt (stoer!)
- hij is ook beleefd, want zwaait naar iedereen, ook naar vreemde mensen in de supermarkt, op straat, enz. (dat zullen we hem uiteraard nog afleren)
- nog zo veel meer, elke dag verbaast hij ons
Soms is hij natuurlijk ook eens minder flink, bijvoorbeeld wanneer hij papier opeet als we eens 1 seconde niet kijken. Hij steekt ook zijn vingertje in zijn neus en vindt het hilarisch als we zeggen dat dat niet mag... Maar over het algemeen is hij echt heel flink, iedereen zegt het! Daarom heb ik ook een collage gemaakt van wat Lou graag voor de eerste keer op Kerstdag zou krijgen.
Met de klok mee:
1. De domoor van Richard Hutten. Lou heeft eigenlijk al een witte domoor, maar sinds kort is hij ook in het rood verkrijgbaar -een van de kerstkleuren- en die zou hij graag hebben om bij mamie en papie te gebruiken. Dat past namelijk mooi bij hun rode kookeiland.
2. Boekjes (bijvoorbeeld 'Buitendingen' of 'Enge Eddy'). Lou vindt het fijn als we voor hem voorlezen, en liefst telkens hetzelfde boekje, wat na een tijdje voor ons minder fijn wordt... Daarom ben ik zeker dat Lou heel blij zou zijn met enkele nieuwe boekjes. En liefst gewoon met mooie kleurrijke tekeningen, nog niet met een verhaal, want dat snapt baby Lou nog niet. 
3. Een bankje van Kidsonroof. Omdat Lou weet dat zijn mama dat heel mooi zou vinden in zijn kamertje.
4. Een legpuzzel. Ik denk dat hij dat bijna zal kunnen.
5. Een trekdiertje. Om mee te nemen op al zijn kruip-avonturen.
6. Pantoffeltjes voor thuis, want met zijn sokken aan glijdt Lou soms uit. Die met Rudolf vinden we uiteraard heel mooi meneer de Kerstman.
7. En om in het rendier-thema te blijven, een Ikea-schommel-rendier. Niet enkel uren plezier gegarandeerd, maar ook mooi om naar te kijken. 
8. En als u dan toch in Ikea bent, dat loopwagentje lijkt ons ook heel handig, nu hij bijna zal leren stappen. 
9. Nog een paar pantoffeltjes, 1 paar volstaat natuurlijk, maar deze met spinnetjes vonden we ook stoer.
10. Ook van Kidsonroof is dit kartonnen (poppen)huis. Lou speelt heel graag met zijn mannetjes van Little People (11.) en die zouden niet mis staan in zo'n kartonnen huis!

Alvast bedankt en prettige feestdagen meneer de Kerstman.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...