Pagina's

maandag 30 april 2012

Zomer + Mag ik je nummer even?

30 april 2012, de eerste echte zomerdag!

Ons cabine'tje stond er al een tweetal weken maar de lente liet nog wat op zich wachten. Vandaag konden we uiteindelijk voor de eerste keer opnieuw naar het strand. Gelukkig trokken we deze voormiddag al richting strand, want halverwege de namiddag waren de regenwolken er opnieuw...

Ik genoot van die eerste echte zonnestralen maar vooral om Lou bezig te zien. Op de fiets op weg naar ' strand zei hij wel 5x enthousiast "Leuk mama, naar strand gaan" :) Het is merkwaardig hoeveel hij veranderd is sinds we de laatste keer naar strand gingen, oktober was dat. Nu kan hij echt al heel zelfstandig spelen waardoor ik wat kan rusten of lezen. 

En bij het strand hoort lichte lectuur, zoals de laatste Sophie Kinsella (bekend van de Shopaholic-reeks).
Titel: Mag ik je nummer even?
Auteur: Sophie Kinsella
Uitgeverij: the house of books
Rug: Poppy Wyatt is helemaal in paniek. Ze is haar verlovingsring kwijt! Een antiek geval, al drie generaties in het bezit van de chique familie van Magnus, haar aanstaande. Over tien dagen is de bruiloft! Terwijl ze buiten voor een hotel haar vriendinnen staat te bellen, wordt tot overmaat van ramp haar mobieltje plotseling uit haar handen gegrist. Nu is de crisis compleet. Wat moet ze zonder telefoon beginnen?

Helemaal hyper denkt Poppy dat ze aan het hallucineren is geslagen wanneer ze in de lobby van het hotel zomaar een smartphone ziet liggen. Hebbes! Maar het duurt niet lang voor de eigenaar, de botte zakenman Sam Roxton, zich meldt. En Sam is 'not amused' als Poppy ijskoud weigert haar schat aan hem af te staan. Als ze het niet laten kan zich ook met zijn zaken te bemoeien, raken hun levens op wonderlijke wijze verstrengeld.

3 opmerkingen:

pied de poule zei

wat een mooie foto's van je zoon! schoon ventje! en die 'oranje' foto is zalig!

My lovely life zei

Volop profiteren wanneer mogelijk! Ik werd al helemaal weer pissed van die koude natte namiddag, vandaag. I NEED SUN !!!!!

Katrien.

Pam zei

amaai leuke foto
je zoon is groot geworden amaai! en een kei leuk t shirt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...